Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 6/6

Ο Γουίλ Σμιθ, ένας αλλιώτικος Νταλί κι ένας Τζάρμους από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Bad Boys Ride or Die «Bad Boys: Ride or Die»

Ο Γουίλ Σμιθ, ένας αλλιώτικος Νταλί κι ένας Τζάρμους από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Bad Boys: Ride or Die

Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς σε νέα εκρηκτική περιπέτεια. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε το reboot των "Κακών Παιδιών" το 2020 με το "Bad Boys for Life", το οποίο ξεπέρασε τα 426 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, οι Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς επανενώνονται για μια ακόμα καταιγιστική περιπέτεια. Οι δύο σταρ επιστρέφουν στους ρόλους των ντετέκτιβ Μάικ και Μάρκους, αντίστοιχα, για να ερευνήσουν μια υπόθεση διαφθοράς στην καρδιά του αστυνομικού τμήματος που υπηρετούν. Ωστόσο, κάποιοι άγνωστοι τους την έχουν στημένη και το δίδυμο αναγκάζεται να φυγαδευτεί και να δουλέψει μυστικά, ώστε να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλα.

Οι Παρατηρητές

Ταινία τρόμου από την κόρη του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Μια νεαρή καλλιτέχνις χάνεται σε ένα απέραντο αχαρτογράφητο δάσος της δυτικής Ιρλανδίας. Εν τέλει βρίσκει ένα μέρος που θεωρεί πως είναι καταφύγιο, κάθως μένουν ήδη εκεί τρεις ακόμα άνθρωποι. Σύντομα, ωστόσο, συνειδητοποιεί πως έχει αιχμαλωτιστεί μαζί σε έναν τόπο όπου τη νύχτα τους παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα αλλά εκείνοι δεν μπορούν να τα αντικρύσουν.

Ντααααλί!

Μια αντισυμβατική βιογραφία του σουρεαλιστή καλλιτέχνη. Καθώς συζυτούν το ενδεχόμενο να διεξάγουν μαζί μια συνέντευξη, μια Γαλλίδα δημοσιογράφος συναντά πολλές φορές τον Σαλβαντόρ Νταλί. Εκείνος κάθε φορά επινοεί και μια νέα αφορμή για να αναβάλει τη συνέντευξή τους, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να καταλήγει να γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τις επεισοδιακές συναναστροφές τους.

Detective Conan: Το Άστρο του Ενός Εκατομμυρίου

Η 27 η ταινία από το σύμπαν διάσημης anime σειράς. Καθώς ο κλέφτης Κάιτο Κιντ βάζει στο στόχαστρό του κάποια κατάνα της περιόδου Μπακουμάτσου και η Μόρι με την Καζούχα τον εμψυχώνουν στην αποστολή του, ο ντετέκτιβ Χατόρι Χέιτζι παρακολουθεί ένα τουρνουά κέντο. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδης άντρας αναζητά ένα θησαυρό που λέγεται πως κρύβεται στην περιοχή Χακοντάτε.

Ghost Dog: Ο Τρόπος των Σαμουράι

Όταν ο Φόρεστ Γουίτακερ συνάντησε τον Τζιμ Τζάρμους. Ο Γκοστ Ντογκ, ένας μοναχικός επαγγελματίας δολοφόνος που ακολουθεί τους κώδικες τιμής των σαμουράι, τα βάζει με μια συμμορία Ιταλών μαφιόζων, οι οποίοι, αν και τον χρησιμοποίησαν ως εκτελεστή για τις δουλειές τους, τώρα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Crocodile

Το ντεμπούτο του Κιμ Κι Ντουκ. Ένας παρίας με το παρατσούκλι Κροκόδειλος, επιβιώνει κάτω από μια γέφυρα μαζί με έναν παππού και τον εγγονό του. Οι τρεις τους καταφέρνουν να βγάζουν τα προς το ζήν με διαφορετικούς τρόπους. Ο Κροκόδειλος εκμεταλλεύεται τις ικανότητές του στο κολύμπι, καθώς μαζεύει πορτοφόλια ανθρώπων που αυτοκτονούν πηδώντας από τη γέφυρα, ο παππούς έχει φυσικό ταλέντο στη μηχανική και το αγόρι πουλάει τσίχλες. Οι τύχες του θα αλλάξουν όταν ο Κροκόδειλος σώζει μια γυναίκα που πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Θεέ μου, τι σου Κάναμε;

Δέκα χρόνια μετά, η οικογένεια Βερνέιγ ξανά στα σινεμά. Οι τυπικοί καθολικοί Γάλλοι αστοί Βερνέιγ προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Όταν η τέταρτη κόρη τους τους ανακοινώνει πως πρόκειται και αυτή να παντρευτεί, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/07/2024

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Όλες οι ελληνικές μικρού μήκους που θα δούμε στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών και τις λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.