Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για το "Στα Μαχαίρια 3"

Το ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πρόκειται να επαναλάβει ο χολιγουντιανός σταρ στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον.

Glass Onion: Στα Μαχαίρια

Η μεγάλη εμπορική όσο και καλλιτεχνική επιτυχία του "Στα Μαχαίρια" (2019) και του γυρισμένου στις Σπέτσες "Glass Onion: Στα Μαχαίρια" (2022), τα οποία εμπνεύστηκε ο στιλίστας Ράιαν Τζόνσον ("Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi", "Looper", "Έγκλημα στο Κολέγιο"), ήταν αναπόφευκτο να οδηγήσει σε ένα ακόμα σίκουελ.

Έτσι λοιπόν, το 2025 μας περιμένει το παραγωγής Netflix "Knives Out: Wake Up Dead Man". Προς το παρόν, είναι ακόμα άγνωστο ποια ακριβώς είναι η πλοκή όπως και η ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στο ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ. Μάλιστα, με αφορμή την ανακοίνωση του σίκουελ ο Τζόνσον μοιράστηκε στο X ένα σύντομο teaser για να προετοιμάσει το έδαφος.

glass_onion_sta_machairia1

Θυμίζουμε πως η δημοφιλία του franchise "Στα Μαχαίρια" ευθύνεται σημαντικά στον τρόπο με τον οποίο ο Τζόνσον ανανέωσε τη συνταγή των αλά Αγκάθα Κρίστι whodunnit θρίλερς, συνδυάζοντας έξυπνα σενάρια με απρόβλεπτες ανατροπές και σαρδόνιο χιούμορ. Ένας ακόμα καθοριστικός παράγοντας, φυσικά, η απολαυστική ερμηνεία του Κρεγκ ο οποίος πια έχει ταυτιστεί με τον ευφυή ντετέκτιβ. Το άθροισμα όλων των παραπάνω μεταφράστηκε σε 312 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις για την πρώτη ταινία, η οποία γυρίστηκε με προϋπολογισμό 40 εκατ., την ώρα που το "Glass Onion" διανεμήθηκε μόλις για μία εβδομάδα στις αίθουσες προτού καταλήξει στην πλατφόρμα του Netflix. Ως είθισται το streamer δεν κοινοποιεί τις επιδόσεις των παραγωγών του, ωστόσο οι εκτιμήσεις λένε πως ξεπέρασε τις 200 εκατομμύρια ώρες θέασης στις δύο πρώτες εβδομάδες διαθεσιμότητάς του.

Υπομονή, λοιπόν, έως το 2025 για το "Knives Out: Wake Up Dead"...

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.