Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

1,5

Πρώτη κινηματογραφική εκδοχή των ναΐφ περιπετειών της ηρωίδας μιας γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία συνδυάζει live action και animation.

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Γερμανική τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει συμπληρώσει 104 επεισόδια και συνδυάζει live action και animation, το "Mia and Me" ακολουθεί τις περιπέτειες ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο μεταφέρεται μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου στο μαγικό βασίλειο της Σεντόπια. Έτσι, στην πρώτη κινηματογραφική της επίσκεψη, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από ένα long play επεισόδιο, η Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει. Στους (πολύ) ανήλικους θεατές αυτός μπορεί να φανεί διασκεδαστικός, ίσως και απρόβλεπτος.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Γερμανία, Αυστραλία. 2022. Διάρκεια: 85΄. Διανομή: NEO FILMS

Περισσότερες πληροφορίες

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Mia and Me: The Hero of Centopia
1,5
  • Φαντασίας
  • 2022
  • Διάρκεια: 85 '
  • Άνταμ Γκαν

Η νεαρή Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα Σεντόπια από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ιστορίες Καλοσύνης

Ο Λάνθιμος επιστρέφει στον παλιό, απόλυτα weird εαυτό του. Εσωστρεφής και ψυχρά αποστασιοποιημένος, καταφέρνει να περιγράψει ίσως λίγο φλύαρα, αλλά ευρηματικά κι απολαυστικά μια ανησυχητικά παράλογη πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
30/05/2024

Furiosa: A Mad Max Saga

Απολύτως ικανοποιητικό σε επίπεδο ανελέητης δράσης και ακαταμάχητου dieselpunk θεμάτος, λιγότερο χορταστικό όμως ως αφήγηση, το πρίκουελ αποτελεί μια διογκωμένη αν και τίμια προσθήκη σε ένα franchise που παραμένει αξιόπιστο.

Ζωικό Βασίλειο

Βραβευμένη με πέντε Σεζάρ αλληγορία φαντασίας, η οποία ξεκινάει σαν μαύρη κωμωδία και εξελίσσεται σε δραματικό θρίλερ. Κερδίζει το στοίχημα του ρεαλισμού, δυσκολεύεται όμως να χειριστεί ευρηματικά την κορύφωσή της.

Τα Ταρώ του Θανάτου

Εντελώς μπανάλ τρομο-συνταγή, η οποία με την πιο χαλαρή σεναριακή αφορμή βάζει μπροστά μια σειρά σαδιστικών φόνων τινέιτζερ.

Η Κόρη του Μπαμπά

Κωμωδία και δράμα διασταυρώνονται σε μια παιχνιδιάρικη, αλλά υπερβολικά γαλλική (εξυπνακίστικα φλύαρη) ιστορία πολλαπλών ενηλικιώσεων.

Γιάννης Σπανός: Πίσω απ' τη Μαρκίζα

Εξομολογήσεις και πληροφορίες συνθέτουν μια περισκοπική όσο και κινηματογραφικά λιτή προσέγγιση στο έργο ενός μελωδικού, απρόβλεπτου και σεμνότατου μουσικού δημιουργού.

Ελεγεία της Μόσχας

Βασισμένος σε προϋπάρχον κυρίως υλικό, ένας καταξιωμένος ταρκοφσκικός μαθητής προσπαθεί να περιγράψει την ιδιοσυγκρασία και το πνεύμα του δασκάλου του.