Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 28/12

Ο νέος αριστουργηματικός Λάνθιμος, ο Λίαμ Νίσον και ο Ένιο Μορικόνε προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Poor Things κριτική 3 «Poor Things»

Ο νέος αριστουργηματικός Λάνθιμος, ο Λίαμ Νίσον και ο Ένιο Μορικόνε προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Poor Things

Χρυσός Λέοντας και επτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες για τη λανθιμική διασκευή των "Χαμένων Κορμιών" (Άλισντερ Γκρέι). Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα. Οι προβολές του "Poor Things" ξεκινούν από 1η Ιανουαρίου.

Άγραφος Νόμος

Λίαμ Νίσον εναντίον IRA. Κατά τη διάρκεια των "Ταραχών", σε ένα απομονωμένο ιρλανδικό χωριό, ένας πληρωμένος εκτελεστής επιχειρεί να λυτρωθεί από τις αμαρτίες του, κυνηγώντας μαχητές του IRA.

Ennio - The Maestro

Ντοκιμαντέρ για τον αμίμητο Ένιο Μορικόνε. Η ζωή και το έργο του Ένιο Μορικόνε, του σπουδαιότερου συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής, μέσα από τα λόγια του ίδιου και των συνεργατών του.

Μυστήριο στη Φάρμα των Ζώων

Animation μυστηρίου με τετράποδους ήρωες. Όταν τα ζώα που συμβιώνουν σε μια φάρμα συνειδητοποιούν ότι το έδαφος δεν είναι πλέον καλλιεργήσιμο, αποφασίζουν να δοκιμάσουν έναν "σούπερ σπόρο", ο οποίος ίσως τους λύσει τα χέρια. Τότε, όμως, κάποιος κλέβει την εφεύρεσή τους και πλέον καλούνται να εντοπίσουν το μυστηριώδη δράστη για να σωθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.