Σιωπηλή Οργή

Μια μονοδιάστατη και ωραιοποιημένα βίαιη περιπέτεια εκδίκησης χορογραφείται χωρίς στάλα αληθοφάνειας και χωρίς καθόλου διαλόγους.

Siopili orgi

Μία εικοσαετία μετά τη sci-fi "Αποζημίωση" (2003), ο Τζον Γου ("Αδίστακτα Πρόσωπα", "Επικίνδυνη Αποστολή 2") αφήνει την Κίνα και επιστρέφει στο Χόλιγουντ για ακόμα ένα action movie με προσχηματική πλοκή και μια αφηγηματική πρόκληση – ο συνδυασμός που του αρέσει. Ο Γκόντλοκ είναι ένας οικογενειάρχης ο οποίος χάνει τον μικρό του γιο σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε μέλη συμμοριών, ενώ ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρά. Επιζεί ως εκ θαύματος και επιστρέφει στη γυναίκα του έχοντας χάσει τη φωνή του. Χωρίς άλλο σκοπό στη ζωή του πλέον, προετοιμάζει μεθοδικά για έναν ολόκληρο χρόνο την αιματηρή εκδίκησή του.


Το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της μονοδιάστατης και ωραιοποιημένα βίαιης περιπέτειας εκδίκησης είναι ότι κατά τη διάρκειά της δεν ακούγεται ούτε ένας διάλογος! Δεν υπάρχει, φυσικά, ούτε στάλα αληθοφάνειας στα όσα συμβαίνουν, δηλαδή απανωτές μπουνιές, κλοτσιές, πυροβολισμοί και μαχαιρώματα, με τον Γου να χορογραφεί αλά "John Wick" (από την ίδια ομάδα παραγωγών) ένα θεαματικό πανηγύρι οργισμένης φασιστικής δικαίωσης.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 104΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Σιωπηλή Οργή

Silent Night
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 104 '
  • Τζον Γου

Ένας πατέρας που χάνει τον μικρό του γιο σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε μέλη συμμοριών, ενώ ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρά, ετοιμάζει μεθοδικά την αιματηρή εκδίκησή του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.