Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου

2

Ένα ράθυμο και φλύαρο θρίλερ που ξεχνιέται εύκολα εξαιτίας της ισχνής γραφής του.

Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου

Η Έλενα απολαμβάνει μια φαινομενικά ήσυχη ρουτίνα με την οικογένειά της, ώσπου αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με τραύματα του παρελθόντος, όταν δραπετεύει από τη φυλακή ο επικίνδυνος πατέρας της. Ένας άντρας ο οποίος, όταν ήταν παιδί, την είχε απαγάγει μαζί με τη μητέρα της, υποχρεώνοντάς τους να ζήσουν στην καρδιά ενός δάσους, επιβιώνοντας αποκλειστικά με όσα προσφέρει η φύση. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα για την Έλενα να πάρει εκδίκηση.

Εκτός από σασπένς υψηλών παλμών, για να πετύχει τα στοιχειώδη, ένα θρίλερ χρειάζεται οπωσδήποτε καλογραμμένους χαρακτήρες και ακολούθως διακυβεύματα που να πείθουν για την επιτακτικότητά τους. Ο σκηνοθέτης Νιλ Μπέργκερ ("Ο Μάγος Αϊζενχάιμ"), ωστόσο, ξοδεύει κινηματογραφικό χρόνο φλυαρώντας: πρωτίστως επεξηγώντας την (απλούστατη) πλοκή με κάθε ευκαιρία και δευτερευόντως επαναλαμβάνοντας τις ίδιες σκηνές (φλασμπάκ). Από τη μεριά τους, οι πάντα αξιόπιστοι πρωταγωνιστές Ντέιζι Ρίντλεϊ και Μπεν Μέντελσον προσπαθούν να προσδώσουν βάθος και ενδιαφέρον στους ισχνά γραμμένους χαρακτήρες τους, αλλά ούτε εκείνοι μπορούν να δώσουν πνοή σε ένα ράθυμο φιλμ, το οποίο ξεχνιέται πολύ γρήγορα.

ΗΠΑ. 2023. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: THE FILM GROUP.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου

The Marsh King's Daughter
2
  • Θρίλερ
  • 2023
  • Διάρκεια: 108 '
  • Νιλ Μπέργκερ

Όταν ο επικίνδυνος πατέρας μιας νεαρής γυναίκας δραπετεύει από τη φυλακή και απειλεί τη ζωή της, εκείνη αναλαμβάνει βίαιη δράση για να προστατεύσει την οικογένειά της, αλλά και να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.