Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 5/10

Ένας φρέσκος super hero και μια απίστευτη αληθινή ιστορία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Blue Beetle

Ένας φρέσκος super hero και μια απίστευτη αληθινή ιστορία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Blue Beetle

Γνωριμία με το νέο υπερήρωα της DC. Κινηματογραφικές συστάσεις για έναν ακόμα υπερήρωα της DC. Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει γεμάτος προσδοκίες στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωής του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: τον Σκαραβαίο. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτή, εντυπωσιακές - αλλά και απρόβλεπτες- δυνάμεις. Η μοίρα του θα αλλάξει για πάντα και θα μεταμορφωθεί στον υπερήρωα Blue Beetle.

Αουτσάιντερς

Ο Πολ Ντάνο "ρίχνει" τη Γουόλ Στριτ. Ο σκηνοθέτης Κρεγκ Γκιλέσπι ("Εγώ, η Τόνια", "Ο Λαρς και η Κούκλα του") επιστρέφει αντλώντας έμπνευση από μια απίθανη πραγματική ιστορία. Στις αρχές του 2021 και μέσω των κοινωνικών δικτύων, μια ομάδα ερασιτεχνών χειριστών του χρηματιστηρίου, αποφάσισαν να επενδύσουν χωρίς καμία προφανή αιτία σε μια χρεοκοπημένη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών - την GameStop. Το αποτέλεσμα ήταν να φέρουν τα πάνω κάτω στη Γουόλ Στριτ και να ανεβάσουν την πίεση στους παραδοσιακούς καπιταλιστές, αφού ξαφνικά η GameStop είχε το πιο "καυτό" κεφάλαιο στην αγορά. Το φιλμ του Γκιλέσπι περιστρέφεται γύρω από τον άνθρωπο που τα ξεκίνησε όλα και τις ανυπολόγιστες συνέπειες της τρέλας του.

Ένας Άλλος Κόσμος

Ταξικές μάχες από τον Στεφάν Μπριζέ. Ένα ανώτερο στέλεχος αμερικανικού βιομηχανικού ομίλου, συνθλίβεται από το βάρος της δουλειάς αλλά και το συναισθηματικό κενό που αφήνει η εγκατάλειψη από τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα φτάσει στα άκρα η ψυχολογική αντοχή του.

Ο Μικρός Αδερφός

Η νέα ταινία της βραβευμένης με Χρυσή Κάμερα Λεονόρ Σεράιγ ("Μια Νέα Γυναίκα"). Με φόντο τα τέλη της δεκαετίας του ‘80, μια χωρισμένη γυναίκα από την Αφρική μετακομίζει μαζί με τους γιούς της στα προάστια του Παρισιού. Εκεί προσμένει με ανυπομονησία να απολαύσει την ελευθερία και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά της, αλλά ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει την πρόκληση του να είναι μια γυναίκα μόνη με παιδιά σε ξένη χώρα.

Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου

Νέες περιπέτειες κινουμένων σχεδίων για τη ξέφρενη τετράποδη παρέα. Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση.

Απαγορευμένα Παιχνίδια

Χρυσός Λέοντας του 1952 από τον Ρενέ Κλεμέντ. Το 1940 στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Γαλλία, μια 5χρονη βρίσκει καταφύγιο σε μια οικογένεια χωρικών και συνδέεται έντονα με τον 11χρονο γιό τους. Τα δυο παιδιά αντιδρούν με το δικό τους τρόπο στη θέα του πολέμου κι επιδίδονται σε "επικίνδυνα παιχνίδια" που προκαλούν την αντίδραση των μεγάλων. Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας 1952.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.