Τρέιλερ "Rebel Moon": Στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ συμβαίνουν τα πάντα όλα

Ένα πληθωρικό άθροισμα κινηματογραφικών αναφορών προμηνύει η διμερής sci-fi όπερα του δημοφιλή σκηνοθέτη που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Rebel Moon trailer

Κυκλοφόρησε το χορταστικό τρέιλερ της νέας ταινίας του δημοφιλούς Αμερικανού σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ ("300", "Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης"), με τίτλο "Rebel Moon", η οποία υπόσχεται ασυναγώνιστο υπερθέαμα θυμίζοντας ταυτόχρονα κάτι πρωτότυπο αλλά και... τα πάντα όλα.

Η πλοκή της sci-fi περιπέτειας αφορά μια ειρηνική αποικία στις παρυφές του γαλαξία η οποία απειλείται από το στρατό ενός τυράννου. Τότε η μυστηριώδης Κόρα (Σοφία Μπουτέλα) εμφανίζεται ως η μόνη ικανή να τη σώσει. Για να τα καταφέρει, όμως, χρειάζεται τη συνδομή και άλλων ικανών μαχητών τους οποίους εντοπίζει και εκπαιδεύει η ίδια. Πρόκειται για παρείσακτους, επαναστάτες, φτωχούς και ορφανά από διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για εκδίκηση. Εκτός από την Μπουτέλα, στο "Rebel Moon" πρωταγωνιστούν ακόμα μεταξύ άλλων οι Τζιμόν Χούνσου, Τσάρλι Χάναμ, Άντονι Χόπκινς και Κάρι Έλγουις.

Μια ματιά στο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο φτάνει σχεδόν τα 4'(!), είναι αρκετή για να σας θυμίσει αισθητικά (πάρα) πολλές άλλες ταινίες. Από τον "Πόλεμο των Άστρων" μέχρι το "Dune" και τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", το "Rebel Moon" διαθέτει αναμφισβήτητα εικόνες οικείες αλλά ταυτόχρονα πραγματικά καινούριες. Οι απορίες μας θα λυθούν στις 22 Δεκεμβρίου όταν και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το πρώτο μέρος του έπους του Σνάιντερ, με πλήρη τίτλο "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire". Το δεύτερο "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver" κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου 2024.

Δείτε το trailer του "Rebel Moon":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.