Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 31/8

Η ταινία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στην Κρουαζέτ και μια σπάνια ελληνική επανέκδοση, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Anatomia mias ptosis4

Η ταινία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στην Κρουαζέτ και μια σπάνια ελληνική επανέκδοση, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Η Ανατομία μιας Πτώσης

Ο φετινός Χρυσός Φοίνικας των Καννών. Κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες ο σύζυγος μιας πετυχημένης συγγραφέως χάνει τη ζωή του στο σπίτι τους στις Άλπεις, όπου διαμένουν μαζί με τον 11χρονο γιο τους ο οποίος πάσχει από προβλήματα στην όραση. Όταν εκείνος ανακαλύψει ξαφνικά στο χιόνι το πτώμα του πατέρα του, σύντομα ο ίδιος αλλά και ο Νόμος θα βρεθούν απέναντι στο ίδιο ερώτημα: πρόκειται για μια αυτοκτονία ή δολοφονία;

The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Ο Ντένζελ Γουάσινγκτον παίρνει το όπλο του για ύστατη φορά. Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως κυβερνητικός πληρωμένος δολοφόνος, ο Ρόμπερτ ΜακΚολ (Γουόσινγκτον) παλεύει με νύχια και με δόντια για να συμφιλιωθεί με τα φριχτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν αποδίδοντας δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων σε ανάγκη. Λίγο αφότου μετακομίσει στη Νότια Ιταλία, συνειδητοποιεί πως κοντινοί φίλοι του έχουν πέσει στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών, με την πορεία των πραγμάτων να παίρνει πολύ σύντομα θανατηφόρα τροπή. Τότε ο ΜακΚολ αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να τα βάλει με την ίδια τη μαφία, εάν θέλει να σώσει τους φίλους του.

Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός

Η άπαιχτη παρέα που λατρεύει την πίτσα σε animated περιπέτειες. Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να κερδίσουν, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να καταφέρουν να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Με τη βοήθεια της νέας τους φίλης, Έιπριλ Ο’Νιλ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, που αποτελείται από στρατό μεταλλαγμένων.

Λέιντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Κινούμενα σχέδια με πρωταγωνιστές ένα αναπάντεχο δίδυμο με μαγικές δυνάμεις. Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Ο Δράκος

Επανέκδοση μιας από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών. Ένας τραπεζικός υπάλληλος ταυτίζεται με έναν καταζητούμενο εγκληματία με τον οποίο μοιάζουν επικίνδυνα. Τότε, σε μια απόπειρα να αποφύγει τη σύλληψη, ο άντρας βρίσκει προσωρινό καταφύγιο σε περιθωριακά νυχτερινά κέντρα όπου γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Ο Δρακος - Νικος Κουνδουρος

Το Χέρι που Σκοτώνει

Δεξιοτεχνικός Χίτσκοκ του 1943. Μια νεαρή κοπέλα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο φιλικός θείος, που επισκέπτεται την οικογένειά της στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, μπορεί να είναι ένας καταζητούμενος κατά συρροή δολοφόνος.

Weekend

Ριζοσπαστικός πολιτικός κινηματογράφος δια χειρός Ζαν-Λικ Γκοντάρ. Γαλλία, λίγο πριν από την εξέγερση του Μάη το '68, μια κοινωνία που βουλιάζει μέσα στον καταναλωτισμό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάρει αυτοκίνητο και να τρέξει στην εξοχή το Σαββατοκύριακο. Μέσα από το οδοιπορικό ενός ζευγαριού παρακολουθούμε την αποσύνθεση του αστικού κοινωνικού μοντέλου ζωής.

Το Βλέμμα του Οδυσσέα

Ο Αγγελόπουλος σκηνοθετεί τον Χάρβεϊ Καϊτέλ. Ενας Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης αναζητά στα φλεγόμενα Βαλκάνια τις χαμένες μπομπίνες ενός φιλμ των αδελφών Μανάκια, των πρώτων κινηματογραφιστών των Βαλκανίων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.