Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 10/8

Διακοπές στο Αιγαίο και ένα αγωνιώδες θρίλερ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

I Love Greece έρχονται «I Love Greece»

Update: Αναβάλλεται η κυκλοφορία της ταινίας "Οι 2 Άλφρεντ".

Διακοπές στο Αιγαίο και ένα αγωνιώδες θρίλερ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

I Love Greece

Διεθνής καλοκαιρινή κομεντί με τους Στέλιο Μάινα και Στέισι Μάρτιν. Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ναυσικάς Γκερί Καραμαούνα συστήνεται ως μια θερινή δραμεντί με υπαρξιακά τουίστ. Η υπόθεση της ταινίας αφορά μια ελληνογαλλική οικογένεια, η οποία επανενώνεται ύστερα από καιρό με αφορμή το γάμο ενός συγγενή. Οι μεταξύ τους εντάσεις  δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους, την ώρα που άλυτα απωθημένα και εσωτερικευμένες στεναχώριες σκοτεινιάζουν, προς στιγμήν, την ανεμελιά της καλοκαιρινής ραστώνης απειλώντας την ευδαιμονία των διακοπών.

Ο Εχθρός Δίπλα Μου

Θρίλερ από τον Ισπανό δεξιοτέχνη Ροδρίγο Σορογκογιέν. Ο Βενσάν και η Ολγκά είναι ένα ζευγάρι από τη Γαλλία που ζει σε ένα χωριό στην ενδοχώρα της Γαλικίας. Απολαμβάνουν μια ήσυχη καθημερινότητα, φυτεύοντας τα λαχανικά τους και ανακαινίζοντας εγκαταλειμμένα σπίτια, αν και η συμβίωσή τους με τους ντόπιους δεν είναι και τόσο ρόδινη. Η εναντίωσή τους στην προοπτική δημιουργίας ενός αιολικού πάρκου, θα πυροδοτήσει συγκρούσεις με τους γείτονες και η συνύπαρξή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος

Ο Κριστιάν Κλαβιέ εκτελεί ένα σχέδιο εκδίκησης με κωμικά αποτελέσματα. Ο Ρομπέρ Πουτιφάρ δεν τα βρήκε ποτέ εύκολα στη ζωή του. Ως δάσκαλος στο γυμνάσιο τον κορόιδευαν οι μαθητές σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά από 37 χρόνια, ενώ ζει ακόμα με τη μητέρα του, ένας πικραμένος Πουτιφάρ τελικά αποσύρεται και τα αφήνει όλα πίσω. Ή μήπως όχι; Βαθιά στο μυστικό του καταφύγιο, ο πρώην δάσκαλος σχεδιάζει εκδίκηση για τα πρώτα παιδιά που του έκαναν τη ζωή κόλαση πριν από είκοσι χρόνια, αυτά που του κατέστρεψαν τη μοναδική ευκαιρία για έρωτα.

Δύο Εγκλήματα Κάτω από τον Ήλιο

Αγκάθα Κρίστι με μεσογειακό αέρα. Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση ενός πλαστού διαμαντιού, ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα βρεθεί σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι της Αδριατικής και μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας.

Sweet Movie

Ο Ντούσαν Μακαβέγιεφ συναντά τον Χατζηδάκι σε ένα καθόλα αναρχικό φιλμ. Οι παράλληλες ιστορίες δύο γυναικών. Στην πρώτη, η Μις Κόσμος από τον Καναδά κερδίζει το διαγωνισμό "Η Πιο Παρθένα" έχοντας ως έπαθλο ένα σύζυγο που τυγχάνει μεγιστάνας της βιομηχανίας γάλατος. Στη δεύτερη, μια καπετάνισσα οδηγεί ένα καράβι γεμάτο ζαχαρωτά και τον Καρλ Μαρξ στην πλώρη στα κανάλια του Άμστερνταμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.