Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου φέρνει στην Αθήνα το πιο δροσερό event

To Beyond Borders σε συνδιοργάνωση με το Provocateur και σε συνεργασία με την Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου, παρουσιάζουν το πιο δροσερό pre-festival event του Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Festival Kastelorizo

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 6:30 μ.μ, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου σας περιμένει στο Innovathens για χαλαρή κουβέντα πάνω σε επίκαιρα κινηματογραφικά (και μη) θέματα και, φυσικά, για να παρακολουθήσετε τα δύο καλύτερα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους της τελευταίας διοργάνωσης. Θα μπορείτε να συζητήσετε με την Ειρήνη Σαρίογλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Beyond Borders, την Αφροδίτη Καϊράκη και τον Πάνο Δενδράμη, μέλη της κριτικής επιτροπής του τμήματος μιcro Beyond Borders.

Παρούσα και η Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου, ενισχύοντας του δεσμούς της με το Φεστιβάλ, ύστερα και από την φετινή υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Η σύμπραξη αυτή περιλαμβάνει τη συμμετοχή ολοκληρωμένων ταινιών στη μicro διαγωνιστική σκηνή - μέσω της οποία οι νικητήριες ταινίες θα προβάλλονται στo Phoenix, ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα ντοκιμαντέρ-, συμμετοχή στο Pitching Lab/Forum, συμμετοχή στη διεθνή ομάδα σπουδαστριών/σπουδαστών κινηματογράφου με στόχο την εκμάθηση των σταδίων παραγωγής (documentary studio), συμμετοχή στις ομάδες προγραμματισμού του Φεστιβάλ κ.ά.

Δείτε το trailer του 8ου Beyond Borders:

Μετά τη συζήτηση, θα ακολουθήσει η προβολή δύο βραβευμένων ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο 7ο Beyond Borders. Πρόκειται για τα "February 1st" των Mo Mo & Leila Macaire (Χρυσός Φοίνικας μicro 2022) και το "iRony" του Radheya Jegatheva (Αργυρός Φοίνικας μicro 2022). Τις ταινίες θα προλογίσει ο Στέφανος Βέλμαχος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Επικοινωνίας & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Beyond Borders.

Πάρτε μια γεύση από τις ταινίες του φεστιβάλ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.