"Τι είναι Κισλόφσκι;" - Δείτε το νέο απολαυστικό σποτ του Cinobo

Αποκλειστικά στο «α» κάνει πρεμιέρα το ολόφρεσκο σποτ της streaming πλατφόρμας που φέρνει την υπογραφή του πιο ταλαντούχου σκηνοθετικού διδύμου στο ελληνικό σινεμά.

Cinobo spot1

Τρία χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμά της και αφού πρόσφατα ανανέωσε πλήρως το προφίλ της, η ελληνική streaming πλατφόρμα Cinobo παρουσιάζει αποκλειστικά στο "α" το ολόφρεσκο κινηματογραφικό σποτ της.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε το καλλιτεχνικό δίδυμο των Λήδα Βαρτζιώτη και Δημήτρη Τσακαλέα ("Sad Girl Weekend") που αποτελούν δύο από τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου ελληνικού σινεμά. Αναπόφευκτα, προσαρμόζουν το ξεχωριστό στιλ τους στις ανάγκες του σποτ, παραμένοντας ποπ και αβίαστα αστείοι. Όπως συμβαίνει χαρακτηριστικά στην εναρκτήρια σκηνή όπου μία χρήστρια του Cinobo αναρωτιέται αθώα: "Τι είναι Κισλόφσκι;".

Cinobo spot2

Ομολογουμένως η πλατφόρμα έχει συνδράμει καθοριστικά στο να μάθουν όλο και περισσότεροι το όνομα και τις ταινίες του εμβληματικού Πολωνού σκηνοθέτη, καθώς εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και διευρύνει τις δράσεις της. Σημειωτέον πως στο περιεχόμενό της υπάρχουν σχεδόν 1.000 τίτλοι κάθε είδους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε όλες τις συσκευές αλλά και offline.

Όλα αυτά, χωρίς να αγνοείται η κρισιμότητα της κινηματογραφικής θέασης σε σκοτεινές αίθουσες, αφού εκτός των φιλμ που η εταιρία διανέμει η ίδια (πρόσφατα παραδείγματα τα "Black Stone" και "Μπάσταρδα"), στους συνδρομητές προσφέρεται το δημοφιλές Cinobo Pass για δωρεάν εισιτήρια σε επιλεγμένες ταινίες και προβολές κάθε εβδομάδα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εάν δεν είστε ήδη συνδρομητές, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Δείτε το νέο σποτ του Cinobo:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.