Ευτυχισμένοι Μαζί

2,5

Ταινία που προσφέρει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, δίχως να παίρνει ούτε ένα δημιουργικό ρίσκο.

Ευτυχισμένοι Μαζί

Για όσο καιρό υπάρχουν άνθρωποι, για άλλο τόσο θα κυκλοφορούν ρομαντικές ταινίες όπου αγόρι και κορίτσι αναζητούν τη μία και μοναδική αγάπη της ζωής τους. Ας είναι, όμως, εφόσον το κάνουν σαν το "Ευτυχισμένοι Μαζί", έχοντας δηλαδή επίγνωση ότι δεν στοχεύουν απαραίτητα στην πρωτοτυπία, αλλά στη μετάδοση μιας ειλικρινούς γλυκήτητας και ενός οικείου αισθήματος θαλπωρής.

Εν προκειμένω, όλα τα γνωστά κλισέ εφαρμόζονται στην εντέλεια, καθώς μια ντοκιμαντερίστρια κινηματογραφεί την εμπειρία τού πακιστανικής καταγωγής φίλου της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο. Στα μάτια της πρόκειται για κάτι ανήκουστο, ειδικά στην εποχή του Tinder. Αλλά, μόλις μοιραστούν διαδοχικές ερωτικές απογοητεύσεις – ο καθείς από το δικό του ρομαντικό μετερίζι, spoiler alert, διαπιστώνουν πως ίσως η απάντηση που αναζητούν βρισκόταν μπροστά τους εξαρχής.

Ταινία που προσφέρει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, δίχως να παίρνει ούτε ένα δημιουργικό ρίσκο, βασισμένη στην ακτινοβολία των πρωταγωνιστών της και το απενοχοποιημένα καλόκαρδο στήσιμό της. Σίγουρα το έχεις ξαναδεί και μάλλον λησμονείται γρήγορα. Αλλά δεν είναι δα και σαν το χειρότερο ραντεβού που έχεις πάει ποτέ…

2022. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Ευτυχισμένοι Μαζί

What's Love Got to Do With It?
2,5
  • Κομεντί
  • 2022
  • Διάρκεια: 108 '
  • Σεκάρ Καπούρ

Μια ντοκιμαντερίστρια συγκρούεται με τα «πιστεύω» και τα συναισθήματά της, όταν ξεκινά να κινηματογραφεί έναν παλιό φίλο της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.