Πρώτο τρέιλερ για το all-star "Asteroid City" του Γουές Άντερσον

Η 11η ταινία του Αμερικανού auteur είναι γεμάτη παλ μελαγχολία και πρωτοκλασάτους ηθοποιούς.

Asteroid City trailer1

Δύο χρόνια μετά τη "Γαλλική Αποστολή", ο γεωμετρικά ρομαντικός Γουές Άντερσον ("Οικογένεια Τενενμπάουμ", "Ξενοδοχείο Grand Budapest") δοκιμάζεται σε ένα δικής του κοπής sci-fi με το "Asteroid City", το οποίο αποκαλύπτεται στο πρώτο τρέιλερ του.

Η 11η ταινία στη φιλμογραφία του σκηνοθέτη, τοποθετείται στο 1955 σε μια απομακρυσμένη μικρή αμερικανική πόλη που βρίσκεται καταμεσής μιας ερήμου. Εκεί πρόκειται να διεξαχθεί το ετήσιο συνέδριο "Νεαρών Παρατηρητών των Άστρων και Δόκιμων του Διαστήματος" ("Junior Stargazer and Space Cadet" στο πρωτότυπο), στο πλαίσιο του οποίου γιορτάζεται η "Ημέρα του Αστεροειδούς". Πρόκειται για την επέτειο από την 23η Σεπτεμβρίου 3.007 π.Χ. όταν, σύμφωνα με το τρέιλερ, ένας μετεωρίτης χτύπησε την πόλη.

Asteroid City trailer2

Όσο για την υπόθεση, αφορά ένα χήρο ο οποίος εγκλωβίζεται στην πόλη μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, εκλιπαρώντας τον πεθερό του να τους σώσει. Ωστόσο, όσο βρίσκεται εκεί αναπτύσει μια σχέση με μια διάσημη ηθοποιό και το γιο της, ενώ συμμέτεχει σε διάφορα δρώμενα του συνεδρίου. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ξαφνικά ένα ΑΤΙΑ και ένας εξωγήινος φτάνουν στην πόλη, γεγονός που υποχρεώνει την αμερικανική κυβέρνηση να βάλει τους πάντες σε καραντίνα.

Όπως το συνηθίζουν οι ταινίες του Άντερσον, έτσι και στο "Asteroid City" η διανομή των ηθοποιών είναι γεμάτη πρωτοκλασάτους αστερές. Έίστε έτοιμοι; Βαθιά ανάσα, έχουμε και λέμε: Τζέισον Σβάρτζμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τομ Χανκς, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Έντουαρντ Νόρτον, Άντριεν Μπρόντι, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Ματ Ντίλον, Χονγκ Τσάου, Μάργκο Ρόμπι και Τζεφ Γκόλντμπλουμ είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές του φιλμ. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως το σάουντρακ υπογράφει ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Αλεξάντρ Ντεσπλά.

Σύμφωνα με το έγκυρο αμερικανικό σάιτ Deadline, το "Asteroid City" αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ των Καννών, ενώ εκτός απροόπτου θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ του "Asteroid City":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Γιόακιν Φίνιξ αποχώρησε από το πολυαναμενόμενο γκέι δράμα του Τοντ Χέινς

Ο οσκαρικός ηθοποιός εγκατέλειψε το τολμηρό σχέδιο μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο Μεξικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
13/08/2024

Τα καλύτερα Whodunnit σύμφωνα με το Indiewire

Το Indiewire αποκάλυψε τις καλύτερες ιστορίες μυστηρίου στο κινηματογράφο.

Ελληνικό box office: Ποιος θα τα βάλει με τους "Deadpool & Wolverine";

Αυγουστιάτικη ραστώνη στην αγορά, με πρεμιέρες "μεσαίου βεληνεκούς" και τους συνήθεις υπερηρωικούς υπόπτους να συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Γκρου επιστρέφει αγγλόφωνος και μαζί του τρεις νέες γαλλικές ταινίες και τρεις επανεκδόσεις.

Θερινό με τα παιδιά: Τι μπορούν να δουν οι μικροί μας φίλοι στο σινεμά την ερχόμενη εβδομάδα;

Αυτές είναι οι ταινίες animation που παίζονται στους κινηματογράφους τη βδομάδα του δεκαπενταύγουστου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (8-14/8)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Χίτσκοκ, Paw Patrol, γαλλική κωμωδία και πολλά ακόμα έρχονται στο Cinefix

Αυτές είναι οι ταινίες που επιλέχθηκαν από το Cinema Alive να προβληθούν στο Κτήμα Φιξ.