Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 2/2

Επιστροφή στο γαλατικό χωριό, ένα ανατρεπτικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ένα υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα (έρχονται) «Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα»

Update: Προστέθηκε η κυκλοφορία της ταινίας "Μέρες Ξηρασίας".

Επιστροφή στο γαλατικό χωριό, ένα ανατρεπτικό θρίλερ από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ένα υποψήφιο για Όσκαρ φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Αστερίξ & Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα

Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Βενσάν Κασέλ στο γαλατικό χωριό. Αφού ένας προδότης πρίγκιπας διαπράξει πραξικόπημα ώστε να φυλακίσει την αυτοκράτειρα της Κίνας, ο πιστός σωματοφύλακάς της μαζί με τη μοναχοκόρη της και έναν έμπορο, διαφεύγουν στη Γαλατία για να βρουν βοήθεια. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ μαθαίνοντας τι συνέβη τούς είναι αδύνατο να αρνηθούν, έτσι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για μια απρόβλεπτη περιπέτεια στην Άπω Ανατολή...

Η Αυτοκρατορία του Φωτός

Νοσταλγικό δράμα υποψήφιο για Όσκαρ διεύθυνσης φωτογραφίας. Σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στην Αγγλία της δεκαετίας του '80, ορισμένοι κάτοικοί της που βιώνουν μια σειρά από προσωπικές κρίσεις, βρίσκουν θαλπωρή στη σκοτεινή αίθουσα του τοπικού κινηματογράφου. Σκηνοθετεί ο οσκαρικός Σαμ Μέντες ("1917", "Skyfall") και πρωταγωνιστεί η επίσης οσκαρική Ολίβια Κόλμαν ("Η Ευνοούμενη", "Η Χαμένη Κόρη").

Χτύπος στην Καλύβα

Αγωνιώδες θρίλερ από τον άρχοντα τον ανατροπών Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα, οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτραπεί το τέλος του κόσμου.

Μέρες Ξηρασίας

Πολυβραβευμένο νεονουάρ πολιτικό θρίλερ από τον Τούρκο σκηνοθέτη Εμίν Αλπέρ ("Τρεις Αδερφές", "Υποψίες"). Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, ένας νεοφερμένος εισαγγελέας έρχεται αντιμέτωπος με τα πολιτικά σκάνδαλα της τοπικής εξουσίας, το πρόβλημα της διαχείρισης της ύδρευσης και έναν βιασμό, στον οποίο είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Καθαρτήριο

Σπονδυλωτή ταινία με θέμα την αγάπη του Βασίλη Μαζωμένου. Ένας μοναχός ηγείται μιας πομπής. Ένα κορίτσι διασώζεται από την πορνεία. Δύο κολεγιόπαιδα γίνονται δράστες βίαιων περιστατικών. Ένας ηλικιωμένος πέφτει θύμα μιας αστυνομικού. Ένα ζευγάρι προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του. Μια γυναίκα εκφράζει τον θυμό της σε έναν δημόσιο υπάλληλο. Ένας άνδρας απάγει τον καλύτερο του φίλο. Επτά διαφορετικές ιστορίες για την αγάπη στη σύγχρονη Ελλάδα, από ανθρώπους που την αναζητούν, τη βρίσκουν, τη χάνουν.

Δύο Φίλοι και Ένας Ασβούλης

Animation περιπέτεια από τη Νορβηγία. Η ζωή στο τούνελ κυλάει όμορφα για τον Τούτσον, το Λούντιγουντ και τον Ασβό, μέχρι που μία αυστηρή υπάλληλος του τρένου αποφασίζει να τους διώξει. Μόνο ο παππούς Τούτσον, ο θρυλικός πειρατής Καπετάν Τούτσον, μπορεί να τους σώσει. Για να τον βρουν, ταξιδεύουν στα πιο απίστευτα μέρη μέχρι που συνειδητοποιούν ότι η βοήθεια που ψάχνουν είναι πολύ κοντά τους, έχει εκατό κεφάλια και πάνω από δεκατέσσερα πόδια...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.