Ένα prequel του Dune για το HBO Max είναι ήδη στα σκαριά

Όσα γνωρίζουμε για το Dune: The Sisterhood που θα σκηνοθετηθεί από τον Γιόχαν Ρενκ.

Dune

Μπορεί να μην το έχεις ακούσει μέσα σε όλες τις πρεμιέρες και τις αλλαγές στο HBO Max, αλλά ένα prequel του Dune έρχεται στην πλατφόρμα με τη μορφή μιας σειράς και το cast δεν έχει να ζηλέψει στην κυριολεξία τίποτα από αυτό των ταινιών του Ντένις Βιλενέβ.

Είτε σου έχει κολλήσει η ιστορία λόγω του μυθιστορήματος του Φρανκ Χέρμπερτ είτε λόγω των σχετικών διασκευών που έχουν γίνει, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο του Dune και τους χαρακτήρες του. Το HBO Max έχει τη λύση και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να μας την δώσει στο πιάτο. 

Το Dune: The Sisterhood, όπως θα ονομάζεται η σειρά, θα σκηνοθετηθεί από τον Γιόχαν Ρενκ που βρίσκεται πίσω από το συγκλονιστικό Chernobyl και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα Sisterhood of Dune των Μπράιαν Χέρμπερτ (γιου του Φρανκ Χέρμπερτ) και Κέβιν Τζ. Αντερσον.

Τι πραγματεύεται το prequel του Dune;

Η ιστορία του διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Dune. Επικεντρώνεται συγκεκριμένα στις αδελφές Βάλια και Τούλα Χαρκόνεν στον αγώνα τους ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να τερματίσουν την ανθρωπότητα και να απειλήσουν ολόκληρο το σύμπαν. 

Cast υψηλότατων προδιαγραφών

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Εμιλι Γουάτσον (Chernobyl, My Monster and Me) και η Σίρλεϊ Χέντερσον (Harry Potter, Bridget Jones), οι οποίες θα υποδυθούν τις αδελφές Χαρκόνεν. Μαζί τους θα είναι επίσης η Ιντίρα Βάρμα (Game of Thrones) ως αυτοκράτειρα Ναταλία, ο Τράβις Φίμελ (Vikings) ως Ντέσμοντ Χαρτ, καθώς και οι Φαϊολίν Κάνινγκαμ, Σάρα-Σόφι Μπουσνίνα, Σάλον Μπρουν Φράνκλιν, Κλόι Λία και Αοίφ Χιντς.

Η πρεμιέρα

Τα καλά νέα είναι πως ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε στο Instagram ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dune: The Sisterhood. Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, και δεδομένου ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο 2023, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2024 ή ακόμη και το 2025 για να δούμε τα πρώτα επεισόδια.

Και αυτό είναι λογικό, μιας και το "Dune: Part 2" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του επόμενου έτους, συνεπώς θα ήταν αδύνατο να βγει η σειρά νωρίτερα. 

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.