Ο Αντόνιο Μπαντέρας θέλει τον Τομ Χόλαντ να ενσαρκώσει το Ζορό

Σε συνέντευξή του ο Ισπανός σταρ δήλωσε πως «βλέπει» το διάσημο νεαρό ηθοποιό σε πιθανό reboot του franchise που τον έκανε διεθνώς αναγνωρίσιμο.

the_mask_of_zorro_antonio_banderas

Ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας δε ξεχνά το παρελθόν του και έναν από τους ρόλους που εκτόξευσαν τη διεθνή δημοφιλία του. Πίσω στα '90s, έχοντας αφήσει πίσω το arthouse σινεμά του Πέδρο Αλμοδόβαρ που τον ανέδειξε, ο Μπαντέρας στράφηκε στο Χόλιγουντ φιλοδοξώντας να γίνει ένας παγκόσμιος σταρ. Μία από τις ταινίες που τον βοήθησαν να τα καταφέρει ήταν η "Μάσκα του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 1998), ένα μεγάλο εμπορικό σουξέ, το οποίο μάλιστα έδωσε στον Μπαντέρας μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και την ευκαιρία να ενσαρκώσει ξανά το μασκοφόρο εκδικητή στο σίκουελ "Ο Θρύλος του Ζορό" (Μάρτιν Κάμπελ, 2005).

Τώρα, λίγο πριν κλείσουν τα 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, σε συνέντευξή του ο Μπαντέρας δήλωσε πως θα ήταν πρόθυμος να παίξει σε μια τρίτη προσθήκη στο franchise. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: "Εάν μου ζητούσαν να συμμετέχω, θα έκανα το ίδιο που έκανε ο χαρακτήρας του Άντονι Χόπκινς στην πρώτη ταινία, δηλαδή, να ορίσω το διάδοχό μου ως Ζορό".

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη προχώρησε στο να ονοματίσει ποιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος που θα φορέσει τη μαύρη μάσκα, επιλέγοντας τον Τομ Χόλαντ. "Κάναμε το 'Uncharted' μαζί οπότε είδα πως έχει πλάκα, ενώ επιπλέον διαθέτει ενεργητικότητα και σπιρτάδα.  Έτσι, γιατί όχι;". Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για ένα νέο σίκουελ του "Ζορό", ωστόσο, η σκέψη του Μπαντέρας να επιλέξει ένα νεαρό ηθοποιό ταυτισμένο με το υπερηρωικό σινεμά και συγκεκριμένα τον Spider-Man, έχει ενδιαφέρον...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Και στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα η ελληνική ταινία "Pirateland"

Η μικρού μήκους του Σταύρου Πετρόπουλου συνεχίζει τη διεθνή πορεία της σε κορυφαίες κινηματογραφικές διοργανώσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
24/04/2025

Οι 5 καλύτεροι ρόλοι του Μπεν Άφλεκ

Ανατρέχουμε στις καλύτερες ερμηνείες του οσκαρικού χολιγουντιανού σταρ.

Οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 24 Απριλίου.

Οι προβολές σε φιλμ 35mm του αφιερώματος στα "Φαντάσματα" του ελληνικού σινεμά

Ειδικές συνθήκες θέασης για επιλεγμένες εμβληματικές ταινίες που δεν πρέπει να χάσουν οι σινεφίλ.

Το Παρίσι του Σουλεϋμάν

Πλήθος φεστιβαλικών και ακαδημαϊκών διακρίσεων για ένα καταιγιστικών ρυθμών κοινωνικό θρίλερ, το οποίο μετατρέπει δεξιοτεχνικά ένα μεταναστευτικό δράμα σε συναρπαστική αστική οδύσσεια. | Powered by Uber.

Ο Λογιστής 2

Σίκουελ ενός χολιγουντιανής συνταγής action thriller, το οποίο προσπαθεί μάταια να την υπονομεύσει με αδέξιες χιουμοριστικές πινελιές και εκβιαστικά super cool χαρακτήρες. | Powered by Uber.

Baby

Φεστιβαλικά βραβεία για ένα αιχμηρό και δυναμικό δράμα επιβίωσης, το οποίο πλαισιώνει ένα συναισθηματικά γλυκόπικρο love story. | Powered by Uber. | Powered by Uber.