Ο Γουίλεμ Νταφόε παρανοεί στο "Inside" του Βασίλη Κατσούπη (trailer)

Οι πρώτες εικόνες του ντεμπούτου στη μυθοπλασία του Έλληνα σκηνοθέτη δείχνουν τον Αμερικανό σταρ να περνά δύσκολα.

inside_willem_dafoe

Με κρότο και διεθνή φορά ξεκινά την καριέρα του στη μυθοπλασία ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης ("My Friend Larry Gus"), καθώς στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του με τίτλο "Inside" πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος και διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε.

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας βλέπουμε τον Νταφόε στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

Την παραγωγή του "Inside" έφερε εξολοκλήρου εις πέρας η Heretic με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε στούντιο της Κολωνίας. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2023.

Δείτε το τρέιλερ του "Inside":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.