Προβολή του "Bones and All" αποκλειστικά για τους θεατές των 28ων "Νυχτών Πρεμιέρας"

Εάν έχετε παρακολουθήσει το πρόσφατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι τη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο με τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Bones and all

Εάν βρεθήκατε έστω και σε μία προβολή του πρόσφατου 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας", έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πρώτοι την πολυαναμενόμενη ταίνια "Bones and All" (Λούκα Γκουαντανίνο) με πρωταγωνιστή το σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ, σε μια προβολή - έκπληξη του θεσμού προτού κυκλοφορήσει το φιλμ στους κινηματογράφους.

Πέντε χρόνια μετά το λαοφιλές "Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου", ο Λούκα Γκουαντανίνο επανενώνεται με το σταθερά ανερχόμενο Τιμοτέ Σαλαμέ σε μια ταινία που συνδυάζει στοιχεία horror με το ρομάντζο. Ο ηθοποιός υποδύεται ένα τυχοδιώκτη που ζει εν κινήσει στους δρόμους των ΗΠΑ. Σε μια από τις διαδρομές του γνωρίζει μια κοπέλα (η βραβευμένη στη Βενετία Τέιλορ Ράσελ) η οποία έχει μία παράξενη επιθυμία: να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Η προβολή του "Bones and All" θα γίνει στις 18/11 στον κινηματογράφο Ιντεάλ (προσέλευση: 21.00 / έναρξη: 21.30) και το εισιτήριο κοστίζει € 7. Δικαίωμα αγοράς έχουν όσοι και όσες προμηθεύτηκαν εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας για τις 28ες "Νύχτες Πρεμιέρας". Σημειώστε πως η προβολή είναι κατάλληλη για άτομα ένω των 18 ετών. Μετά την προβολή ακολουθεί πάρτι στο Barrett (Πρωτογένους 11, Ψυρρή).

Όσοι έχουν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων, έλαβαν έναν αποκλειστικό σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορούν να ολοκληρώσουν την κράτησή τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/07/2024

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Όλες οι ελληνικές μικρού μήκους που θα δούμε στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών και τις λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.