Νέο trailer για το Avatar: The Way of Water

13 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Avatar, σαν να μας πιάνει νοσταλγία με το trailer του νέου δημιουργήματος του Τζέιμς Κάμερον.

Avatar

13 χρόνια μετά το πρώτο Avatar, που έφτασε στα Όσκαρ με 9 υποψηφιότητες, ο James Cameron επιστρέφει. Τότε οι 3D ταινίες ήταν ακόμα κουλ και τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, ωστόσο και σήμερα το Avatar: The Way of Water φαίνεται έτοιμο να μας καθηλώσει. Η Disney βρίσκεται πια πίσω από την ταινία που θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από τα φετινά Χριστούγεννα, στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Το νέο trailer είναι εδώ και φυσικά, μας έπιασε νοσταλγία. 

Από ό,τι φαίνεται ότι ο Τζέικ και η Νεϊτίρι δημιούργησαν οικογένεια και μεγάλωσαν στην Πανδώρα, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και δυσκολίες. Το trailer αποκαλύπτει μερικές από τις εξαιρετικές υποβρύχιες σκηνές δράσης που μας επιφύλασσε ο Τζέιμς Κάμερον τα τελευταία χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, δήλωσε ότι περνούσε πολύ χρόνο μεταξύ των ταινιών Avatar απολαμβάνοντας το πάθος του για την εξερεύνηση των θαλασσών. 

Ο υδάτινος κόσμος βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο του νέου teaser που παρουσιάζει εντυπωσιακά πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Βλέπουμε επίσης στιγμές που θυμίζουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ του Τζέικ και της Νειτίρι. Η υπόσχεση ενός ταξιδιού επιστροφής στην καθηλωτική εμπειρία της Πανδώρας φαίνεται όλο και πιο δελεαστική. 

Πώς νιώσαμε με το πρώτο τρέιλερ;

Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2009 και να νιώθεις νοσταλγία, αλλά αυτό ακριβώς επιδιώκει το πρώτο trailer του The Way of the Water. Αντί να δώσει μια πλήρη ιδέα για το τι ετοιμάζουν ο Τζέικ Σάλι και η Νεϊτίρι, εκτός από το να κάνουν οικογένεια, προσπαθεί να μας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκαμε την Πανδώρα εξ αρχής.

Το πρόβλημα είναι ότι την τελευταία δεκαετία περίπου, έχουμε κακομάθει και ωριμάσει τεχνολογικά. Επομένως είναι ανέφικτο το να σοκαριστούμε από κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα μιας ταινίας, όπως έγινε το 2009, με τα 3D γυαλιά που φορέσαμε και λατρέψαμε. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα, στις αίθουσες.

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.