Πρώτο εντυπωσιακό teaser για το σίκουελ "Avatar: The Way of Water"

Μια πρώτη θεαματική γεύση από την επιστροφή στον πλανήτη Πανδώρα.

avatar_the_way_of_water_teaser

13 χρόνια μετά το πρώτο "Avatar" ο Τζέιμς Κάμερον μας δίνει μια πρώτη θεαματική γεύση από το πολυαναμενόμενο σίκουελ "Avatar: The Way of Water".

Όπως ήταν αναμενόμενο, το teaser αποτελείται από εντυπωσιακά πλάνα φτιαγμένα από καινοτόμα ψηφιακά εφέ, όπως ακριβώς και το πρώτο "Avatar", δίχως να αποκαλύπτονται πολλά για την πλοκή. Επισήμως, εκείνο που είναι γνωστό είναι πως τα γεγονότα στο δεύτερο κεφαλαίο διαδραματίζονται δέκα χρόνια μετά την αρχική ταινία, όταν και ξετυλίγεται η ιστορία της οικογένειας Σάλι. Δηλαδή του πεζοναύτη Τζέικ (Σαμ Γουόρθινγκτον) και της Νεϊτίρι (Ζόι Ζαλντάνα) από τη φυλή Νάβι του πλανήτη Πανδώρα και των παιδιών τους, που πρόκειται να αντιμετωπίσουν νέες απειλητικές προκλήσεις.

Θυμίζουμε πως το "Way of Water" είναι ένα από τα συνολικά τέσσερα σίκουελ του "Avatar". Το νούμερο δύο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2022, ενώ τα γυρίσματα του τρίτου κεφαλαίου που δρομολογείται για το 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πρεμιέρα των υπόλοιπων μερών υπολογίζεται για το 2026 και το 2028. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο "Avatar", το 2009, είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο box office πλησιάζοντας τα 3 δις δολάρια σε εισπράξεις.

Δείτε το teaser του "Avatar: The Way of Water":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.