Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των προβολών του 7ου Horrorant Film Festival

Λίγα 24ωρα απομένουν για τη μεγάλη επιστροφή του Horrorant Film Festival και όλα είναι έτοιμα.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των προβολών του 7ου Horrorant Film Festival

Μέσα στα 6 πρώτα χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival αναγνωρίσθηκε ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του. Μετά από  δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, οι "Νύχτες Τρόμου" επιστρέφουν φέτος με 11 ημέρες αγνής διασκέδασης στο σταθερό πλέον "σπίτι" του, στον ανακαινισμένο κινηματογράφο Ελιζέ (Νυμφαίου 12, Ιλίσια).

Στη Θεσσαλονίκη, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτούσιο ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ ταυτόχρονα με την Αθήνα, από τις 5 έως τις 15 Μαΐου, στον κινηματογράφο Βακούρα, ενώ λίγο αργότερα, από τις 12 μέχρι τις 18 Μαΐου, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στη Ρόδο και στον κινηματογράφο Pallas. Δείτε αναλυτικά τις 62 συνολικά ταινίες, 25 εκ των οποίων μεγάλου μήκους, που θα προβληθούν σε αποκλειστική πανελλήνια πρεμιέρα. (με αλφαβητική σειρά).

Την έναρξη των Νυχτών Τρόμου θα σημάνει η επίσημη πρόταση της Ουγγρικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τα Όσκαρ, "Post Mortem". Ο έμπειρος Péter Bergendy (The Exam, Trezor) παρουσιάζει την πρώτη -χολυγουντιανών προδιαγραφών- ταινία τρόμου της χώρας, μια μεταπολεμική ιστορία φαντασμάτων που ξέρει πως για να πετύχει το σκοπό της δεν χρειάζεται φτηνά jump scares αλλά στοιχειωτική ατμόσφαιρα, φαντασμαγορική φωτογραφία, έξυπνη πλοκή και γοητευτικούς ήρωες.

Έντεκα ημέρες αργότερα, η ταινία λήξης θα είναι το κλειστοφοβικό sci-fi θρίλερ "Méandre". Μετά από τη θητεία του ως βοηθός δίπλα σε σκηνοθέτες σαν τους Quentin Tarantino, Stephen Sommers, Luc Besson και Fred Cavayé, ο Mathieu Turi χαράζει το δικό του δρόμο, που φαίνεται πως τον οδηγεί στο είδος του τρόμου, αφού τέσσερα χρόνια μετά το πολυβραβευμένο Hostile, επιστρέφει με μια all-time classic "ποντίκι-σε-κλουβί” ιδέα που απογειώνεται χάρη στην non-stop ένταση και τα έξυπνα twists ‘n’ turns (pun intended) και πρωταγωνίστρια την ακαταμάχητη Gaia Weiss (Vikings - History Channel). Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των προβολών εδώ.

Αγοράστε σήμερα το εισιτήριο ή το full pass σας μέσω της viva εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.