Uncharted

1,5

Το δημοφιλές βιντεογκέιμ μεταφέρεται στην οθόνη σαν ένα εκβιαστικά χαβαλεδιάρικο κι ετοιματζίδικο πάτσγουερκ των περιπετειών ενός μοντέρνου Ιντιάνα Τζόουνς, συνταγή που έχει εκτελέσει πολύ καλύτερα το «Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού» με τον Νίκολας Κέιτζ.

uncharted3

Από τα πλέον δημοφιλή βιντεογκέιμ, το Uncharted έχει γνωρίσει απανωτές επιτυχημένες εκδόσεις και δοκιμάζει τώρα την κινηματογραφική του τύχη, αγκαζάροντας τον hot Σπάιντερμαν Τομ Χόλαντ ως Νέιθαν Ντρέικ. Έναν καπάτσο μικροαπατεώνα ο οποίος στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Έτσι, η κοσμοπολίτικη γύρα τους ανά τον κόσμο ξεκινά, ενώ στο κατόπι τους βρίσκεται ο αδίστακτος Σαντιάγο Μοντάδα, ο οποίος θεωρεί πως αυτός είναι ο νόμιμος κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας.


Τα ψηφιακά εφέ και τα καρτποσταλικά τοπία της Ισπανίας κάνουν όλη τη δουλειά σ’ αυτό το εκβιαστικά χαβαλεδιάρικο κι ετοιματζίδικο πάτσγουερκ των περιπετειών ενός μοντέρνου Ιντιάνα Τζόουνς, συνταγή που έχει εκτελέσει πολύ καλύτερα το "Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού" με τον Νίκολας Κέιτζ. Ίχνη έμπνευσης υπάρχουν μόνο στην τελευταία σεκάνς των ιπτάμενων καραβιών, αλλά για να φτάσει κανείς ως εκεί πρέπει να αντέξει μια ατέλειωτη σειρά από εξυπνακίστικους διαλόγους, χιλιοϊδωμένους γρίφους, βαρετές κλοτσοπατινάδες και τις γκριμάτσες καμουφλαρισμένης κακίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

ΗΠΑ. 2022. Διάρκεια: 116΄. Διανομή: FEELGOOD

Περισσότερες πληροφορίες

Uncharted

1,5
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 116 '
  • Ρούμπεν Φλέισερ

Ο καπάτσος μικροαπατεώνας Νέιθαν Ντρέικ στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Στο κατόπι τους όμως βρίσκεται ο αδίστακτος Σαντιάγο Μοντάδα, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.