Τρίμηνη αναβολή για την πρεμιέρα του "Morbius"

Το spin-off του «Spider-Man» αλλάζει για ακόμα μια φορά ημερομηνία κυκλοφορίας εξαιτίας της πανδημίας.

morbius_jared_leto

Μερικούς μήνες ακόμα θα πρέπει να περιμένουν όσοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα του "Morbius", καθώς το στούντιο της Sony που βρίσκεται πίσω από την ταινία, αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την κυκλοφορία της για την 1η Απριλίου 2022, λόγω της πανδημίας.

Το spin-off που τοποθετείται στο σύμπαν του "Spider-Man" το οποίο αφορά τις ταινίες "Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του" (2017), "Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του" (2019) και "Venom" (2018), δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει ημερομηνία εξαιτίας του κορονοϊού. Μάλιστα, αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 10/7/2020, ύστερα μεταφέρθηκε στις 31/7, προτού αλλάξει ακόμα τρεις(!) φορές ημερομηνία εξόδου: από τις 19/3/2021 πήγε διαδοχικά στις 8/10, 21/1/2022 μέχρι εν τέλει την πιο πρόσφατη 27/1 (για την Ελλάδα).

Πάντως, δεν είναι αδικαιολόγητες οι κινήσεις της Sony. Η εταιρία γνώρισε τεράστια όσο και ιστορική επιτυχία με το φρέσκο "Spider-Man: No Way Home", το οποίο ξεπέρασε το 1 δις δολάρια στο box office, ενώ προηγουμένως το "Venom 2" επίσης τα πήγε εξαιρετικά τηρουμένων των συνθηκών. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι έφτασε παγκοσμίως πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια, για να γίνει η πέμπτη ταινία κατά τη διάρκεια της πανδημίας που περνά πάνω από αυτό το όριο. Επομένως, το στούντιο εύλογα θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με το χειρισμό του "Morbius" και το απρόβλεπτο μέλλον που έχουμε μπροστά μας.

Όσο για την καθαυτό ταινία, ο Morbius, τον οποίο υποδύεται ο Τζάρεντ Λέτο, είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας ο οποίος όμως πάσχει από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί να το σκοτώσει. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία, ο Morbius θα πειραματιστεί με ορισμένες ανορθόδοξες αν όχι παράνομες μεθόδους, οι οποίες ναι μεν θα το σώσουν αλλά ταυτόχρονα θα του δώσουν δυνάμεις που ίσως είναι δύσκολο να τις ελέγξει. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Ντάνιελ Εσπινόζα ("Life", "Child 44"), ενώ πλάι το Λέτο συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον (σε έναν ανώνυμο ρόλο, αλλά όλοι έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας...), Άντρια Αρόνα, Ματ Σμιθ και Τζάρεντ Χάρις ("Chernobyl").

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.