Οι συντελεστές του «Minari» εξομολογούνται σε ένα αποκλειστικό featurette

Δείτε τους δημιουργούς της οσκαρικής ταινίας να εκμυστηρεύονται on camera τις εντυπώσεις τους από τα γυρίσματα.

Οι συντελεστές του «Minari» εξομολογούνται σε ένα αποκλειστικό featurette

Μια από τις ταινίες - έκπληξη της χρονιάς, το «Minari» του Λι Άιζακ Τσουνγκ, απασχόλησε έντονα το σινεφίλ ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα την περίοδο των βραβείων, όταν «χτύπησε» διαδοχικές βαρυσήμαντες απονομές. Χαρακτηριστική ήταν η Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, διότι η κύρια γλώσσα είναι τα κορεάτικα παρά το γεγονός πως πρόκειται για αμερικάνικη παραγωγή, αλλά αποκορύφωμα αποτέλεσε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου στην 73χρονη Γιουν Γιου-ζανγκ, η οποία προηγουμένως είχε τιμηθεί και με το αντίστοιχο BAFTA.

Η υπόθεση της ημι-αυτοβιογραφικής ταινίας, η οποία βασίζεται εν μέρει στις εμπειρίες του ίδιου του σκηνοθέτη, θέλει μια οικογένεια από τη Νότια Κορέα να αποφασίζει να εγκατασταθεί στο Αρκάνσας του 1983. Εκεί κάνουν τη δική τους απόπειρα στο αμερικανικό όνειρο, οι συνθήκες διαβίωσης που συναντούν όμως εκεί είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές. Ωστόσο, η πίστη στις ικανότητές τους, η αγάπη μεταξύ των συγγενών και η δύναμη με την οποία τους τροφοδοτούν τα όνειρά τους τούς οπλίζουν να συνεχίσουν αποφασιστικά τα σχέδιά τους. Μεταξύ των πρωταγωνιστών βρίσκουμε τον ταλαντούχο Στίβεν Γέουν, ο οποίος ξεχώρισε πριν από τρία χρόνια χάρη στην ερμηνεία του στην ταινία «Το Παιχνίδι με τη Φωτιά» (Τσανγκ - Ντονγκ Λι).

Το «α» εξασφάλισε ένα αποκλειστικό feauturette από τα γυρίσματα της ταινίας, στο οποίο οι συντελεστές εκμυστηρεύονται τις εμπειρίες τους πίσω από την κάμερα, ενώ μοιράζονται τα κοινά που τους συνδέουν με την ιστορία του φιλμ. Το «Minari» κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου από τη Feelgood Entertainment.

Δείτε το featurette του «Minari»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.