Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχωράει η Warner Bros. σχετικά με τη διανομή του πολυαναμενόμενου υπερηρωικού σίκουελ.

Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ)

Μέχρι σήμερα τα δεδομένα για την τύχη του «Wonder Woman 1984» είχαν μείνει στάσιμα, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου υπερηρωικού μπλοκμπάστερ να βρίσκεται σταθερά ανήμερα των Χριστουγέννων. Ωστόσο με ανακοίνωσή του το στούντιο της Warner Bros. προχώρησε σε μια πρωτοφανή απόφαση.

Τελικά η ταινία της Πάτι Τζένκινς θα κυκλοφορήσει μεν στις 25/12, όμως ταυτόχρονα σε όσα σινεμά είναι ανοιχτά αλλά και σε streaming μέσω HBO Max στις ΗΠΑ. Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρόμοιο σχέδιο διανομής που εφάρμοσε πρόσφατα η Disney για τη live-action «Μουλάν», το «Wonder Woman 1984» θα είναι διαθέσιμο στους Αμερικανούς συνδρομητές για ένα μήνα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιλεγμένες αγορές εκτός ΗΠΑ η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16/12.

Το «Wonder Woman 1984» έρχεται τα Χριστούγεννα σε streaming (τρέιλερ) - εικόνα 1

Αυτή η κίνηση της Warner Bros. ναι μεν δεν αποκλείει τις σκοτεινές αίθουσες από τη διανομή ενός ζωτικής σημασίας για εκείνες μπλοκμπάστερ, ωστόσο δίνει ένα δεδομένο πλεονέκτημα στο HBO Max. Ειδικά στην Αμερική, όπου η εξάπλωση του κορονοϊού έχει φτάσει σε δραματικό σημείο, η επιλογή του streaming μοιάζει προτιμότερη τη στιγμή μάλιστα που το «Wonder Woman 1984» έρχεται στους συνδρομητές χωρίς χρέωση. Η διευθύνουσα σύμβουλος του στούντιο Αν Σάρνοφ δήλωσε σχετικά: «Καθώς πορευόμαστε μέσα σε πρωτοφανείς εποχές, χρειάστηκε να δείξουμε ευρηματικότητα ώστε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας σε τροχιά προόδου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους θαυμαστές. Πρόκειται για μια καταπληκτική ταινία η οποία ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη και παράλληλα, δουλεύοντας με τους συνεργάτες μας στη διανομή, προσφέρουμε τη δυνατότητα της σκοτεινής αίθουσας στους Αμερικανούς καταναλωτές, όπου είναι ανοιχτοί οι κινηματογράφοι. Αντιλαμβανόμαστε πως εξαιτίας της πανδημίας πολλοί δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σινεμά, για αυτό και παρέχουμε επίσης την επιλογή να δουν το “Wonder Woman 1984” μέσω HBO Max».

Από τη μεριά της, η Τζένκινς προέτρεψε μέσω Twitter το κοινό να δει την ταινία με ασφάλεια στα σινεμά, σημειώνοντας πρώτα πως «κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις να μοιραστείς όποια αγάπη και χαρά έχεις να δώσεις, πάνω από οτιδήποτε άλλο».

Ταυτόχρονα, η Warner Bros. με το HBO Max κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για το «Wonder Woman 1984», επισημοποιώντας πια τη συνεργασία τους. Δείτε το εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.