Πόλεμος στο Σπίτι

1,5

Άνευρη κωμωδία-αρπαχτή για τον 77χρονο Ντε Νίρο, η οποία προσπαθεί να «φουσκώσει» μια αστεία ιδέα με αμήχανες καρτουνίστικες κόντρες και ξέπνοα, ετοιματζίδικα γκαγκς.

Πόλεμος στο Σπίτι

Απειλητικός, γκρινιάρης, χαβαλές και ό,τι άλλο είδος κινηματογραφικού παππού θες, ο 77χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πρόθυμος να πει το «ναι» σε κάθε ανάλογο κωμικό ρόλο («Γονείς της Συμφοράς», «Άτακτος Παππούς»), έτοιμος τώρα να τα βάλει με τον εγγονό του. Τον αναστατωμένο Πίτερ, ο οποίος βλέπει τον πατέρα της μητέρας του να εγκαθίσταται στο αγαπημένο του δωμάτιο κι εκείνος να μετακομίζει στη σοφίτα. Αποφασίζει λοιπόν να του κηρύξει πόλεμο για να το πάρει πίσω, πυροδοτώντας μια σειρά από οικιακές αψιμαχίες οι οποίες σύντομα θα κλιμακωθούν επικίνδυνα.

Η μόνη ιδέα που έχει επιστρατευτεί για να φουσκώσει τη βασική σεναριακή σύλληψη είναι μια καρτουνίστικη υπερβολή στην όλη ενδοοικογενειακή αντιπαράθεση (ο σκηνοθέτης Τιμ Χιλ έχει υπογράψει τα «Muppets from Space» και «Ο Άλβιν και η Παρέα του», ενώ έχει έτοιμο τον καινούργιο «Μπομπ Σφουγγαράκη»), η οποία όμως δεν διαθέτει την παραμικρή πρωτοτυπία ούτε την απαιτούμενη τρέλα. Μένει λοιπόν ο βαριεστημένος Ντε Νίρο, που για να περνάει η ώρα κάθεται να μετράει τα ξέπνοα, ετοιματζίδικα και άσφαιρα γκαγκς που πέφτουν γύρω του σαν χαλάζι.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Πόλεμος στο Σπίτι

The War with Grandpa
1,5
  • Κωμωδία
  • 2020
  • Διάρκεια: 94 '
  • Τιμ Χιλ

Αναστατωμένος μιας και το αγαπημένο του δωμάτιο «ανήκει» πλέον στον παππού του, ο οποίος έχει έρθει να μείνει στο σπίτι της κόρης του, ο μικρός Πίτερ αποφασίζει να του κηρύξει πόλεμο σε μια προσπάθεια να το πάρει πίσω.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/07/2024

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Όλες οι ελληνικές μικρού μήκους που θα δούμε στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών και τις λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.