Ντούλιτλ

2

Η χιουμοριστική πρώτη ύλη της ταινίας μένει ουσιαστικά ανεκμετάλλευτη, με τον πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να προσπαθεί να κοπιάρει ανεπιτυχώς τον Τζακ Σπάροου.

Ντούλιτλ

Πριν από 22 χρόνια ο κωμικός Έντι Μέρφι πρόσθετε ακόμη ένα box office hit στην καριέρα του ενσαρκώνοντας έναν κτηνίατρο με την ικανότητα να μιλά στα ζώα. Ήταν ο Δρ Ντούλιτλ, ο χαρακτήρας των βιβλίων του Χιου Λόφτινγκ, ο οποίος τώρα αναβιώνει από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, σε μια περιπέτεια πιστή στο πρωτότυπο, η οποία τοποθετείται στη βικτοριανή Αγγλία. Ο γιατρός έχει εγκαταλείψει το επάγγελμά του και ζει μοναχικά στην έπαυλη-ιατρείο του όταν η είδηση της σοβαρής ασθένειας της βασίλισσας τον υποχρεώνει να αναλάβει δράση. Το φάρμακο που θα τη σώσει βρίσκεται σε ένα μυθικό νησί, το δρόμο για το οποίο γνωρίζει μόνο ο Δρ Ντούλιτλ.

Οι αβίαστα χιουμοριστικές ατάκες των χαριτωμένων τετράποδων και μη φίλων του αποσπούν προς στιγμήν την προσοχή από την προβλεψιμότητα και την αφέλεια που διέπουν την αφήγηση του Στίβεν Γκέιγκαν («Gold»). Το βάρος όμως πέφτει στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιουρ, ο οποίος δίνει μια ανεπαρκή ερμηνεία, καθώς κοπιάρει ανέμπνευστα την εκκεντρικότητα του Τζακ Σπάροου, δίχως να καταφέρνει να δώσει νεύρο σε μια καλοστημένη και πλούσια σε εικόνες περιπέτεια.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 106΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Ντούλιτλ

Dolittle
2
  • Φαντασίας
  • 2020
  • Διάρκεια: 106 '
  • Στίβεν Γκέιγκαν

Ο Δρ. Ντούλιτλ, ένας κτηνίατρος με την ικανότητα να μιλά στα ζώα, είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η ζωή της άρρωστης βασίλισσας της Αγγλίας. Για να τα καταφέρει πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μυθικό νησί όπου βρίσκεται η πολύτιμη θεραπεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.