Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας

1

Aπελπιστικά βαρετή και γλυκανάλατη επανάληψη του κλισέ «ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις το όνειρό σου».

Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας

Ολα σε αυτήν την ταινία μοιάζουν με έναν απελπισμένο αυτοσχεδιασμό. Αν και η ιστορία της βαριά άρρωστης Μάρθα, η οποία θέλει να περάσει τις τελευταίες ημέρες της σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας, είναι η χιλιοστή παραλλαγή του κλισέ «ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις το όνειρό σου», η κινηματογραφική ανάπτυξή της ορκίζεσαι πως έγινε σε ένα βράδυ.

Χαρακτήρες χωρίς κάποια προϊστορία, κοινότοποι διάλογοι, μπαγιάτικα αστεία και προβλέψιμη μέχρι κεραίας εξέλιξη της ιδέας δημιουργίας μιας ομάδας υπερήλικων μαζορετών αφήνονται στα χέρια μερικών έμπειρων ηθοποιών, οι οποίες είναι φανερό πως δεν ξέρουν αν πρέπει να τα πάρουν όλα αυτά στα σοβαρά ή όχι. Το καταστροφικό αποτέλεσμα είναι μια απίστευτα βαρετή, γλυκανάλατη, έως κι ενοχλητική... παρωδία του δικαιώματος της τρίτης ηλικίας στην αξιοπρέπεια.

ΗΠΑ, Μ. Βρετανία. 2019. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: SEVEN FILMS.

Περισσότερες πληροφορίες

Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας

Poms
1
  • Κομεντί
  • 2019
  • Διάρκεια: 91 '
  • Ζάρα Χέις

Σε ένα γηροκομείο πολυτελείας δύο γυναίκες αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα… μαζορετών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

Οι χαριτωμενιές των χαρακτήρων, με τα Μίνιονς να κλέβουν εύκολα την παράσταση, δίνουν περιστασιακό ενδιαφέρον σε μια αδύναμη πλοκή, η οποία δεν έχει ιδέες ανανέωσης του franchise.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
15/08/2024

Βρέχει Άντρες

Η Λορ Καλαμί είναι απολαυστική σε έναν πικάντικο ρόλο, τον οποίο η Καρολίν Βινιάλ ("Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ") τυποποιεί με ανάλαφρη αφέλεια.

Η Λεωφόρος της Δύσης

Η πιο ειλικρινής, σκληρή και νοσταλγική ματιά στα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ένα αξεπέραστο, πολυεπίπεδο αριστούργημα κι ένα από τα "πετράδια του στέμματος" του κλασικού αμερικανικού σινεμά.

Θαύμα στο Μιλάνο

Χιούμορ, μελοδραματική αισιοδοξία και ποιητικός νεορεαλισμός, βραβευμένος με Μεγάλο Βραβείο (αντίστοιχο του κατοπινού Χρυσού Φοίνικα) στο Φεστιβάλ Κανών.

Οι Υπάλληλοι

Έξυπνοι διάλογοι, αστείοι χαρακτήρες, cool ύφος και μια ασπρόμαυρη low budget κωμωδία, μια από τις ταινίες που γέννησαν τον νέο ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο.

Η "Arcadia" του Γιώργου Ζώη και οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου στη λίστα των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους ταινιών οι οποίες μπορούν να διεκδικήσουν τα φετινά βραβεία της.

"A complete unknown": Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Bob Dylan

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.