Τρέιλερ για το "A Rainy Day in New York" του Γούντι Άλεν

Μέσω Facebook δημοσίευσε ο διάσημος σκηνοθέτης τα πρώτα πλάνα της νέας του ταινίας.

Τρέιλερ για το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Άλεν

Τη στιγμή που στην Αμερική η Amazon έχει αποκλείσει την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, ο Γούντι Άλεν μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ του "A Rainy Day in New York".

Ως γνωστόν εξαιτίας της στάσης της ο σκηνοθέτης έχει μηνύσει την Amazon για μη τήρηση συμβολαίου, διεκδικώντας μάλιστα 68 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία όμως στην Ευρώπη και την Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται η πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας. Τα αίτια για τα σκαμπανεβάσματα στη διανομή του "A Rainy Day in New York" έρχονται ως συνέπεια των νέων κατηγοριών σεξουαλικής κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου, και ενώ μια σειρά διάσημων ηθοποιών έχουν αποκηρύξει τη συνεργασία τους με τον Άλεν.

Το καθαυτό τρέιλερ που κινείται στο γνώριμο γουντιαλενικό ύφος των τελευταίων του ταινιών, μας συστήνει σε ένα ζευγάρι νεαρών φερέλπιδων ηθοποιών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την τύχη τους στη κινηματογραφική βιομηχανία. Εκείνο που σίγουρα θα οδηγήσει σε κακούς συνειρμούς, είναι η σχέση της 19χρονης την περίοδο των γυρισμάτων Ελ Φάνινγκ με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της σκηνοθέτη, που ενσαρκώνει ο Τζουντ Λο. Το πρωτοκλασάτο cast συμπληρώνουν οι Τιμοτέ Σαλαμέ, Σελένα Γκόμεζ, Ντιέγκο Λούνα και Λιβ Σράιμπερ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του "A Rainy Day in New York":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.