Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 27/12

Την τελευταία εβδομάδα του έτους ο Κρίστιαν Μπέιλ γίνεται αγνώριστος για χάρη του «Vice» και ο Ασγκάρ Φαραντί σκηνοθετεί τους Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμκαι Ρικάρντο Νταρίν.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 27/12

Την τελευταία εβδομάδα του έτους ο Κρίστιαν Μπέιλ γίνεται αγνώριστος για χάρη του «Vice» και ο Ασγκάρ Φαραντί σκηνοθετεί τους Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ και Ρικάρντο Νταρίν.

Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία

Τολμηρή και ανατρεπτική βιογραφία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι, υποψήφια για έξι Χρυσές Σφαίρες και ένα από τα φετινά βαριά οσκαρικά χαρτιά. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας «Το Μεγάλο Σορτάρισμα», με τον αγνώριστο Κρίστιαν Μπέιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τους Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ και Σαμ Ρόκγουελ μπροστά από την κάμερα και τον Μπραντ Πιτ ανάμεσα στους παραγωγούς.

Το Ξέρουν Όλοι

Ο διπλά βραβευμένος με ξενόγλωσσο Όσκαρ Ασγκάρ Φαραντί («Ο Εμποράκος», «Ένας Χωρισμός») υπογράφει ένα ισπανόφωνο δραματικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την 40χρονη Λάουρα, η οποία επιστρέφει από την Αργεντινή στη γενέτειρά της, μια ισπανική κωμόπολη, για το γάμο της αδερφής της. Στο γαμήλιο γλέντι όμως η μικρή κόρη της εξαφανίζεται, γεγονός που θα γίνει η αφορμή να αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά που αφορούν το προσωπικό και οικογενειακό της παρελθόν. Δίπλα σε μια εξόχως δραματική Πενέλοπε Κρουζ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ Ρικάρντο Νταρίν υποδύεται τον σύζυγό της και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ τον νεανικό της έρωτα, ο οποίος σπεύδει να τη βοηθήσει.

Ο Ένοχος

Η επίσημη πρόταση της Δανίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας (βραβείο κοινού και ανδρικής ερμηνείας στον Γιάκομπ Σέντεργκρεν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) είναι ένα αγωνιώδες -μέχρι το τελευταίο πλάνο- θρίλερ δωματίου, γυρισμένο αποκλειστικά στους χώρους ενός κέντρου της Άμεσης Δράσης. Ήρωάς του ο Άσγκερ Χολμ, επιφορτισμένος να απαντάει στις κλήσεις της άμεσης δράσης, ο οποίος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα σχετικά με μια απαγωγή, που όμως διακόπτεται απότομα…

The Happytime Murders

Ο δημιουργός των «Muppets» καλωσορίζει την κωμικό Μελίσα ΜακΚάρθι σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τις μαριονέτες φτιάχνοντας μια ταινία γεμάτη σεξ, βία και muppet αλητεία –αυτό είναι το tagline της ταινίας, δεν το λέμε εμείς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα "Anora" έχει τρέιλερ σε ρυθμούς Blondie

Μια πρώτη γεύση για την αναμενόμενη ταινία του Σον Μπέικερ που απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/07/2024

"100 Χρόνια Ατρόμητος": Δείτε δωρεάν το ντοκιμαντέρ για την ομάδα του Περιστερίου

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Καρτέρης οι συνεργάτες του αποτίνουν φόρο τιμής στο ιστορικό κλαμπ της γειτονιάς τους.

Το ANIMASYROS επιστρέφει για 17η χρονιά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων φέρνει στη χώρα σημαντικές προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης με προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

"Η Σιωπηλή Καμαριέρα": Η ταινία που χρηματοδότησαν ο Σόντερμπεργκ και το κρυπτονόμισμα

Το ατμοσφαιρικό ταξικό δράμα του Μιγκέλ Φάους, εκτός από καλλιτεχνική αξία, έχει να επιδείξει και μερικούς αξιοσημείωτους υποστηρικτές, οι οποίοι ίσως δείχνουν το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής.

5 πολιτικές δολοφονίες που στιγμάτισαν τη μεγάλη οθόνη

Ο κινηματογράφος έχει ουκ ολίγες φορές εμπνευστεί από γεγονότα που σόκαραν την κοινή γνώμη και αυτές οι ταινίες αποδεικνύουν το αντίκτυπό τους.

Η Φύση του Έρωτα

Νοσταλγική, απενοχοποιημένα αισθησιακή και ενεργητικά σκηνοθετημένη κομεντί που υποβάλλει με το ζεστό ύφος και τον καταπραϋντικό υπαρξισμό της.

Χάος

Μεγαλειώδες ποιητικό σινεμά, που παίρνει διαστάσεις υπερβατικής λαογραφίας προσφέροντας αποστομωτικές, σπουδαίες στιγμές.