Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 20/12

Αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα, νοσταλγικοί άνεμοι φέρνουν ξανά την ιπτάμενη γκουβερνάντα των ’60s στη μεγάλη οθόνη.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 20/12

Αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα, νοσταλγικοί άνεμοι φέρνουν ξανά την ιπτάμενη γκουβερνάντα των ’60s στη μεγάλη οθόνη.

Bumblebee

Το πιο αγαπητό από τα μέλη των «Transformers», ο Bumblebee, το κιτρινόμαυρο Autobot με το σασί της Volkswagen αποκτά το ολόδικό του spin-off, προσπαθώντας να βρει κρησφύγετο σε μια μάντρα παλιοσίδερων στην Καλιφόρνια του 1987. Εκεί, η 18χρονη μαστροχαλάστρα Τσάρλι βρίσκεται καταμεσής ενός κόσμου τελείως διαφορετικού απ’ αυτόν που ήξερε, σκηνοθετημένου από τον Τράβις Νάιτ, δημιουργό του μαγευτικού «Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές».

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει (μετρώντας ήδη τέσσερις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες) και μας δίνει την ευκαιρία να φρεσκάρουμε το «σούπερ-καλιφρατζιλίστικ-έξπι-αλιντόσιους»! Η Έμιλι Μπλαντ παίρνει τη θέση της Τζούλι Άντριους, ο 93χρονος σήμερα Ντικ Βαν Ντάικ χορεύει ξανά, η Μέριλ Στριπ και η Άντζελα Λάνσμπουρι έχουν ρόλους-κλειδιά, ενώ ο μάγος των χολιγουντιανών μιούζικαλ Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο», «Εννιά») κρατά τη σκηνοθετική μπαγκέτα.

Η Επόμενη Μέρα Μιας Σχέσης

Η ασπρόμαυρη ταινία του Ασιάτη Χονγκ Σανγκ-Σου (επίσημη συμμετοχή στο περσινό Φεστιβάλ Κανών) εστιάζει σε ένα κουαρτέτο χαρακτήρων που μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες όταν η σύζυγος ενός κριτικού λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα που απευθύνεται σε κάποια άλλη.

Ποιος Θα Σου Τραγουδήσει

Όταν μια επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια χάνει την μνήμη της λίγο πριν από μια μεγάλη συναυλία που θα την έβαζε στην ενεργό δράση έπειτα από χρόνια απουσίας, μια τραγουδίστρια καραόκε αναλαμβάνει να θυμίσει στη σταρ τις διαστάσεις της θρυλικής της περσόνας, μαθαίνοντάς της να τραγουδά από την αρχή. Με την υπογραφή του αλμοδοβαρικού Κάρλος Βερμούτ («Magical Girl»).

Η Άννα και η Αποκάλυψη

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία/μιούζικαλ τρόμου, που ξυπνά τα ζόμπι και αναγκάζει την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν τραγουδώντας, προκειμένου να επιβιώσουν στη μέχρι πρότινος ήσυχη πόλη του Little Haven.

The Bachelor 3

Έρχεται την Τρίτη 25/12
Στο δεύτερο σίκουελ του «Hangover» αλά ελληνικά που σκηνοθετεί ξανά ο Γιάννης Παπαδάκος, η αντροπαρέα των Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία και Θανάση Βισκαδουράκη φοράει και πάλι τα καλά της, με τον Νίκο Βουρλιώτη να υποδέχεται τα πεθερικά του από την… Αφρική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα "Anora" έχει τρέιλερ σε ρυθμούς Blondie

Μια πρώτη γεύση για την αναμενόμενη ταινία του Σον Μπέικερ που απέσπασε το κορυφαίο βραβείο στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/07/2024

"100 Χρόνια Ατρόμητος": Δείτε δωρεάν το ντοκιμαντέρ για την ομάδα του Περιστερίου

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Χρήστος Καρτέρης οι συνεργάτες του αποτίνουν φόρο τιμής στο ιστορικό κλαμπ της γειτονιάς τους.

Το ANIMASYROS επιστρέφει για 17η χρονιά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων φέρνει στη χώρα σημαντικές προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης με προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

"Η Σιωπηλή Καμαριέρα": Η ταινία που χρηματοδότησαν ο Σόντερμπεργκ και το κρυπτονόμισμα

Το ατμοσφαιρικό ταξικό δράμα του Μιγκέλ Φάους, εκτός από καλλιτεχνική αξία, έχει να επιδείξει και μερικούς αξιοσημείωτους υποστηρικτές, οι οποίοι ίσως δείχνουν το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής.

5 πολιτικές δολοφονίες που στιγμάτισαν τη μεγάλη οθόνη

Ο κινηματογράφος έχει ουκ ολίγες φορές εμπνευστεί από γεγονότα που σόκαραν την κοινή γνώμη και αυτές οι ταινίες αποδεικνύουν το αντίκτυπό τους.

Η Φύση του Έρωτα

Νοσταλγική, απενοχοποιημένα αισθησιακή και ενεργητικά σκηνοθετημένη κομεντί που υποβάλλει με το ζεστό ύφος και τον καταπραϋντικό υπαρξισμό της.

Χάος

Μεγαλειώδες ποιητικό σινεμά, που παίρνει διαστάσεις υπερβατικής λαογραφίας προσφέροντας αποστομωτικές, σπουδαίες στιγμές.