Ο «Venom» εξαπολύεται στα τρέιλερ της βδομάδας

Ο Τομ Χάρντι αποκαλύπτει -επιτέλους- τη σκοτεινή πλευρά του και η Τζέσικα Τσαστέιν ενσαρκώνει μια θαρραλέα ζωγράφο του 19ου αιώνα.

Ο «Venom» εξαπολύεται στα τρέιλερ της βδομάδας

Ο Τομ Χάρντι αποκαλύπτει -επιτέλους- τη σκοτεινή πλευρά του και η Τζέσικα Τσαστέιν ενσαρκώνει μια θαρραλέα ζωγράφο του 19ου αιώνα.

Venom

Τομ Χάρνι ανακαλύπτει τον «συμβιωτή» του στο δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, που πλησιάζει τις 50 εκατομμύρια προβολές. Ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλέισερ («Zombieland») απεικονίζει έναν Venom αντι-ήρωα στη μορφή του δημοσιογράφου Έντι Μπροκ (Τομ Χάρντι) ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις παράνομες ενέργειες μιας εταιρίας, τον ιδιοκτήτη της οποίας ενσαρκώνει ο Ριζ Άχμεντ. Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο...

Woman Walks Ahead

Η Τζέσικα Τσαστέιν προσθέτει ακόμα μία δυναμική γυναίκα στη φιλμογραφία της, αυτήν τη φορά ενσαρκώνοντας την πραγματική ζωγράφο Κάθριν Γουέλντον, η οποία στα τέλη του 19ου αιώνα ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ντακότα για να ζωγραφίσει το πορτραίτο ενός Ινδιάνου. Η επαφή τους θα την οδηγήσει να εμπλακεί ενεργά στη μάχη των ιθαγενών για την προστασία των εδαφών τους. Μαζί της συμπρωταγωνιστεί ο οσκαρικός Σαμ Ρόκγουελ.

The Tale

Παραγωγής HBO και με ένα πρωτοκλασάτο καστ γυναικών (Λόρα Ντερν, Έλεν Μπέρστιν, Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι), η ταινία της Τζένιφερ Φοξ προκάλεσε αίσθηση στο φεστιβάλ του Σάντανς για τον αντισυμβατικό και πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη σεξουαλική κακοποίηση. Πολλοί τη χαιρέτησαν ως καλύτερη του φεστιβάλ. Αν μη τι άλλο φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα.

The Day After

Με συμμετοχή στο περσινό φεστιβάλ των Κανών, η νέα ταινία του Χονγκ Σανγκ-σου («Στη Χώρα των Άλλων») είναι ένα χαμηλών τόνων ασπρόμαυρο ρομαντικό φιλμ με ήρωα έναν άντρα που προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό του με τη γυναίκα που διατηρούσε παράνομη σχέση, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα του.

Ο Μικροπόδαρος

Οι μύθοι για τα πλάσματα Γέτι δίνουν και παίρνουν, όμως αυτό το animation του βραβευμένου Κάρεϊ Κερκπάτρικ (σεναριογράφος του «Οι Κότες το 'Σκασαν»), καταρρίπτει κάθε θεωρία... Ο διασκεδαστικός πρωταγωνιστής της ταινίας, ένα Γέτι φυσικά, μένει σύξυλος όταν ανακαλύπτει έναν άνθρωπο. Κανείς όμως στη φυλή του δεν τον πιστεύει, έτσι θα χρειαστεί να κάνει τα πάντα για να τους πείσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τα highlights του 13ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου

Σταχυολογήσαμε ξεχωριστές στιγμές από το φεστιβάλ που έρχεται στην Πάτμο από 18 Ιουλίου και "κρύβει" ανάμεσα στις 69 ταινίες του προγράμματός του κάτι από Hollywood.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
17/07/2024

Είστε έτοιμοι για την ολονυκτία τρόμου του 14ου Athens Open Air Film Festival;

Μια αξέχαστη βραδιά επιφυλάσσει η διοργάνωση για τους φίλους των ανατριχίλων, του σασπένς και του horror.

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και ταμεία το animation "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2"

Απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού box office η ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar.

Ο Falcon είναι ο νέος Captain America στο teaser του "Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου"

Αλλαγή σκυτάλης στην αναμενόμενη υπερηρωική περιπέτεια της Marvel.

Η σκηνοθέτρια Έλεν Κούρας φέρνει αέρα Χόλιγουντ στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου

Μια βιογραφία με πρωταγωνίστρια την οσκαρική Κέιτ Γουίνσλετ πραγματοποιεί ελληνική πρεμιέρα στην Πάτμο.

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

Updated | Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.