Η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η ταινία που καθήλωσε το κοινό του Σάντανς, η επιστροφή του Πολ Ροντ ως Ant Man και η Αλίσια Βικάντερ πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Βιμ Βέντερς στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς στα τρέιλερ της εβδομάδας

Η ταινία που καθήλωσε το κοινό του Σάντανς, η επιστροφή του Πολ Ροντ ως Ant Man και η Αλίσια Βικάντερ πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Βιμ Βέντερς στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Hereditary



Κάθε χρόνο υπάρχει μία ταινία που με τη δύναμη του word of mouth εμφανίζεται ως η πιο τρομακτική της χρονιάς, όπως παλιότερα το «The Witch», όμως εδώ το hype φαίνεται να είναι πραγματικό. Η ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Άρι Άστερ έχει ήδη χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time Out «ο "Εξορκιστής" της γενιάς του», με το τρέιλερ να αποκαλύπτει τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία της πλοκής ώστε να ανυπομονούμε να το δούμε και εμείς στη σκοτεινή αίθουσα. Στο «Hereditary» πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες, θα αναγνωρίσετε τις Τόνι Κολέτ και Αν Ντόουντ, των οποίων οι ζωές επηρεάζονται με μυστήριους τρόπους από το θάνατο της μητέρας του χαρακτήρα που ενσαρκώνει η Κολέτ.

Ο Ant-Man και η Σφήκα



Ο Πολ Ροντ φοράει ξανά τη «μυρμηγκοστολή» του για το σίκουελ του «Ant-Man» το οποίο εκτυλίσσεται μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» με τον ήρωα Σκοτ Λανγκ να μοιράζει την καθημερινότητά του σώζοντας τον κόσμο και αναθρέφοντας το παιδί του. Μια νέα πρόκληση θα τον επανενώσει με τη Σφήκα (Εβάντζελιν Λίλι) και θα εμπλακούν σε μικροσκοπικές περιπέτειες με τεράστιο ρίσκο.

Unsane



Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση και μετά το περσινό feelgood heist movie «Logan Lucky» ανακοίνωσε πως πλέον θα γυρίζει ταινίες μόνο με i-phone, κάτι που έχει δοκιμάσει επιτυχημένα στο παρελθόν ο σκηνοθέτης Σον Μπέικερ («The Florida Project») στο «Tangerine». Το «Unsane» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα του φιλόδοξου εγχειρήματός του, ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Κλερ Φόι η οποία πέφτει θύμα αέναου διαδικτυακού stalking που παίρνει τρομακτικά ρεαλιστικές διαστάσεις.

Mute



Ο σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς του εξαιρετικού «Moon» επιστρέφει με νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας σε παραγωγή του Netflix. Πρωταγωνιστής είναι ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που υποδύεται έναν τρελαμένο μουγγό μπάρμαν ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον υπόκοσμο του φουτουριστικού Βερολίνου, δηλαδή έναν μουστακαλή Πολ Ροντ, για να αναζητήσει την κοπέλα του που αγνοείται.

Submergence



Ο αγαπημένος Βιμ Βέντερς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εντελώς εκτός φόρμας στις ταινίες μυθοπλασίας, με τα εκπληκτικά ντοκιμαντέρ του να εξισορροπούν τη φιλμογραφία του Γερμανού σκηνοθέτη. Το «Sumbergence» επιδιώκει να αποκαταστήσει τη δόξα του Βέντερς αφηγούμενο την ιστορία αγάπης ανάμεσα στην οσκαρική Αλίσια Βικάντερ και τον Τζέιμς ΜάκΑβοι. Το κάπως εξωφρενικό σενάριο, βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να αποχωρίζεται «από τη μοίρα» όπως αναφέρεται στο τρέιλερ, όταν ο ΜάκΑβοι απαγάγεται από τους τζιχαντιστές την στιγμή που η Βικάντερ στην άλλη άκρη της γης ετοιμάζεται να φτάσει στα έγκατα του ωκεανού για να ερευνήσει το βυθό του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.