Δείτε το εκρηκτικό teaser του «Jurassic World: Fallen Kingdom»

Το σίκουελ του «Jurassic World» υπόσχεται ακόμα περισσότερες περιπέτειες για τον Κρις Πρατ και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Δείτε το εκρηκτικό teaser του «Jurassic World: Fallen Kingdom»

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του προ διετίας reboot «Jurassic World» της τάξης των 1.6 δις δολαρίων, φέρνει αναπόφευκτα στη μεγάλη οθόνη το σίκουέλ του με τίτλο «Jurassic World: Fallen Kingdom».

Με το σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Κόλιν Τρέβοροου να συνυπογράφει το σενάριο, η ταινία εναποτίθεται στα ταλαντούχα χέρια του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («Το Ορφανοτροφείο»). Η υπόθεσή της βρίσκει τους βασικούς ήρωες που ενσαρκώνουν ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουραντ να επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος», και όπως δείχνει το 15" teaser -προάγγελος του πλήρους τρέιλερ- να καταδιώκονται όχι μόνο από ένα κοπάδι δεινοσαύρων αλλά και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται.

Δείτε παρακάτω το teaser:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.