Έβα Γκριν και Αλίσια Βικάντερ στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Οι κορυφαίες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε ένα οικογενειακό δράμα, ενώ η Κίρστεν Ντάνστ «υπνοβατεί» σε ένα ονειρικό ψυχολογικό θρίλερ.

Έβα Γκριν και Αλίσια Βικάντερ στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Οι κορυφαίες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε ένα οικογενειακό δράμα, ενώ η Κίρστεν Ντάνστ «υπνοβατεί» σε ένα ονειρικό ψυχολογικό θρίλερ.

Euphoria



Αλίσια Βικάντερ και Έβα Γκριν είναι αδερφές στην τρίτη ταινία της Σουηδέζας Λίζα Λάνγκσεθ. Το φοβερό πρωταγωνιστικό δίδυμο προσπαθεί να επανακτήσει τις σχέσεις του και να συμφιλιωθεί με το κοινό παρελθόν του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κατά μήκος της Ευρώπης.

Woodshock



Στο δίλεπτο απόσπασμα που δημοσίευσε το «Film Stage», βλέπουμε ένα δείγμα από το σκηνοθετικό ντεμπούτο των πάλαι ποτέ σχεδιάστριών μόδας αδερφών Μάλεβι, οι οποίες σκηνοθετούν την εκθαμβωτική Κίρστεν Ντάνστ σε ένα ονειρικό ψυχολογικό θρίλερ για την απώλεια και το πένθος.

Dark River



Η επιστροφή της σκηνοθέτιδας Κλιό Μπάρναρντ, του συνταρακτικού «Εγωιστή Γίγαντα», έχει πρωταγωνίστρια τη Ρουθ Γούιλσον η οποία επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι έπειτα από δεκαπέντε για να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του. Ο αδερφός της όμως ο οποίος το φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα διαφωνεί, και θα έρθει σε αναπόφευκτη σύγκρουση μαζί της.

Journeyman



Ο ηθοποιός Πάντι Κονσταντάιν επιστρέφει πίσω από την κάμερα, έξι χρόνια μετά τον επιτυχημένο «Τυραννόσαυρο», και γυρίζει ένα δράμα με ήρωα έναν μποξέρ που ενσαρκώνει ο ίδιος. Ο πρωταθλητής Μάρτιν Μπέρτον μάχεται ενάντια στο βαρύ τραυματισμό του ώστε να επιστρέψει για μια ακόμα φορά στο ρινγκ και να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του.

Smallfoot



Ένα κατά τα άλλα «αιμοβόρο» Γέτι θα δει τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν ξαφνικά συναντά έναν άνθρωπο στο χιονισμένο βουνό που ζει με την οικογένειά του και τα υπόλοιπα μέλης της φυλής του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.