Οι «Απίθανοι 2» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η πιο σούπερ οικογένεια κινουμένων σχεδίων επιστρέφει!

Οι «Απίθανοι 2» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η πιο αγαπημένη υπερηρωική οικογένεια επιστρέφει ενώ η Disney αποκαλύπτει το εντυπωσιακό τρέιλερ του «A Wrinkle in Time».

Incredibles 2



Με ένα περιεκτικό και χαριτωμένο τρέιλερ, η Pixar προαναγγέλει την επιστροφή των Απίθανων, της υπερηρωικής οικογένειας που επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Στο τρέιλερ, το νεότερο μέλος της οικογένειας ανακαλύπτει τις σούπερ δυνάμεις του εις βάρους του -προσωρινά- πανευτυχή πατέρα του...

A Wrinkle in Time



Η Άβα ΝτιΒερνέ («Selma») σκηνοθετεί τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Madeleine L’Engle, το οποίο συγκεντρώνει ένα απόλυτα χολυγουντιανό cast (Κρις Πάιν, Ρις Γουίδερσπουν, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ζακ Γαλιφιανάκης) και από τις πρώτες του εικόνες φαίνεται εντυπωσιακό.

The Mercy



Ο οσκαρικός Κόλιν Φερθ ενσαρκώνει τον Ντοναλντ Κρόουχορστ, τον άνθρωπο που το 1968 αποφάσισε να κάνει τον περίπλου της Γης ολομόναχος. Στο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα δράμα συμπρωταγωνιστούν η Ρέιτσελ Βάις και ο Ντέιβιντ Θιούλις

A Quiet Place



Στο πιο αθόρυβο τρέιλερ που θα δείτε ποτέ, η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κρασίνσκι προσπαθούν να προστατέψουν την οικογένεια τους από ένα μυστηριώδες πλάσμα που τους έχει περικυκλώσει. Ο Κρασίνσκι βρίσκεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, και υπογράφει ένα θρίλερ μας έχει ιντριγκάρει.

Bullet Head



Ο «πιανίστας» Άντριαν Μπρόντι, ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Αντόνιο Μπαντέρας πρωταγωνιστούν σε ένα περιπετειώδες θρίλερ στο οποίο η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο με τους δύο πρώτους να προσπαθούν να σωθούν μαζί με τη λεία που έκλεψαν από τον Μπαντέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.