Γούντι Άλεν και Ντάνιελ Ντέι Λιούις στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η νέα ρομαντική κομεντί του Άλεν και η τελευταία ταινία του σπουδαίου ηθοποιού αποκαλύπτουν τις πρώτες εικόνες τους.

Γούντι Άλεν και Ντάνιελ Ντέι Λιούις στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η νέα ρομαντική κομεντί του Άλεν και η τελευταία ταινία του σπουδαίου ηθοποιού αποκαλύπτουν τις πρώτες εικόνες τους.

Αόρατη Κλωστή



Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον («Μανόλια», «The Master») θα είναι και η τελευταία του τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνιελ Ντέι Λιούις, σύμφωνα με ανακοίνωση του ηθοποιού νωρίτερα στη χρονιά. Το τρέιλερ της «Αόρατης Κλωστής» δείχνει τον Λιούις να υποδύεται το σχεδιαστή ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ τη δεκαττία του '50, ο οποίος ερωτεύεται παράφορα τη νεαρή Άλμα (Βίκι Κρίεπς) η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του.

Wonder Wheel



Στα pulp '50s διαδραματίζεται και η 47η (!) ταινία του Γούντι Άλεν με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γούινσλετ, η οποία ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες για μία ακόμα παρουσία της στα βραβεία Όσκαρ. Με αφηγητή τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε ρόλο... ναυαγοσώστη, παρακολουθούμε την ιστορία ενός μεσήλικα χειριστή καρουζέλ (Τζιμ Μπελούσι) και της γυναίκας του, η οποία ερωτεύεται τον ίδιο ναυαγοσώστη με την κόρη της. Στο ρόλο της τελευταίας, ίσως αναγνωρίσετε τη Τζούνο Τεμπλ από τη βραχύβια rock 'n' roll σειρά παραγωγής Μάρτιν Σκορσέζε

Winchester: The House That Ghosts Built



Η Έλεν Μίρεν μεταμορφώνεται στην πιο τρομακτική κληρονομό για τις ανάγκες του βασισμένου σε πραγματικά γεγονότα θρίλερ «Winchester: The House That Ghosts Built» σε σκηνοθεσία των Αυστραλών αδερφών Σπάιριγκ. Η Μίρεν έχει κληρονομήσει μία δαιδαλώδη έπαυλη λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο, η οποία έχει τη φήμη της πιο στοιχειωμένης στον κόσμο. Ο δρ. Πράις (Τζέισον Κλαρκ) την επισκέπτεται για να μελετήσει την αρχιτεκτονική της, όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει κάτι παραπάνω από κοινούς θνητούς.

I, Tonya



Η εκθαμβωτική Μάργκο -Χάρλεϊ Κουίν- Ρόμπι φοράει τα παγοπέδιλά της και ενσαρκώνει την Αμερικανίδα αθλήτρια του πατινάζ Τόνια Χάρντινγκ η οποία κατέστρεψε την καριέρα της μισητής αντιπάλου της Νάνσι Κέριγκαν, όταν μετά από μια προπόνηση κινήθηκε προς το μέρος της και της κάρφωσε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο γόνατο. Η υπόθεση απασχόλησε για καιρό τα μίντια της εποχής, με την Χάρντινγκ να υποστηρίζει ακράδαντα την αθωότητά της μέχρι σήμερα.

Jim & Andy: The Great Beyond



Στον «Άνθρωπο στο Φεγγάρι» του Μίλος Φόρμαν, ο Τζιμ Κάρεϊ παρέδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής του, ενσαρκώνοντας τον αξέχαστο και ξεκαρδιστικά εκκεντρικό stand-up κωμικό Άντι Κάουφμαν ο οποίος χάθηκε από καρκίνο πριν ακόμα κλείσει τα σαράντα. Το παραγωγής Netflix ντοκιμαντέρ ακολουθεί από το μηδέν την προετοιμασία του Κάρεϊ για το ρόλο και τα αλλοπρόσαλλα γυρίσματα της ταινίας που χάρη στον ηθοποιό έφυγαν εντελώς εκτός ελέγχου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.