Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Star Wars, Justice League και Pacific Rim μερικές από τις ταινίες που φιγουράρουν με τα νέα τους τρέιλερ.

Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Η εβδομάδα ανήκει ολοκληρωτικά στους υπερήρωες και την επιστημονική φαντασία, με εντυπωσιακές εικόνες να κατακλύζουν προσεχώς τους κινηματογράφους.

Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το όγδοο «Star Wars» όπου η ενδοοικογενειακή και διαγαλαξιακή μάχη κορυφώνεται.

Justice League

Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν συγκροτούν την περιβόητη λεγεώνα των υπερηώων που δημιουργείται μετά τη θυσία του Σούπερμαν που είδαμε στο «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται για ακόμα μια ταινία της DC ο Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen») ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).

Professor Marston & the Wonder Women

Αν βρίσκετε συναρπαστική ηρωίδα τη Wonder Woman, περιμένετε ώσπου να μάθετε την ιστορία του ανθρώπου που την επινόησε. Ο δρ. Γουίλιαμ Μάρστον (Λουκ Έβανς), διακεκριμένος ψυχολόγος και καθηγητής σε σχέση με δύο γυναίκες, τη γυναίκα του Ελίζαμπεθ (Ρεμπέκα Χολ) και τη μαθήτριά του Όλιβ (Μπέλα Χίθκοουτ), αποφασίζει εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να γράψει μια ιστορία κόμιξ για μια ακαταμάχητη υπερηρωίδα που αναχαιτίζει τις σφαίρες με τα περικάρπιά της. Η πρωτοποριακή για την εποχή ιδέα του, σκόπευε στη προώθηση δυναμικών γυναικών στην ποπ κουλτούρα αλλά και να εμπνεύσει τις γυναίκες να διεκδικήσουν την ισότητα που όφειλαν να έχουν.

Pacific Rim Uprising

Ο πόλεμος μόλις ξεκινάει στο σίκουελ του «Pacific Rim» και της επίθεσης ηγείται ο «stormtrooper» Τζον Μπογιέγκα. Στο τρέιλερ τίποτα δε μένει όρθιο στη μάχη για τη διάσωση της ανθρωπότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.