Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι»

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ σε πρώτο πλάνο μαζί με τη μαθητευόμενη Ρέι σε ένα βίντεο γεμάτο δράση.

Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι»

Περισσότερη δράση και πληροφορίες σε σχέση με το πρώτο μας δίνει το νέο τρέιλερ της όγδοης ταινίας στη σειρά του «Πόλεμου των Άστρων».

Η Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) εξασκείται στη χρήση της Δύναμης και τις μάχες με φωτόσπαθο, ξαφνιάζοντας το Λούκ Σκαϊγούοκερ (Μαρκ Χάμιλ) που ομολογεί ότι μόνο μία φορά είχε ξαναδεί τόση συσσωρευμένη ισχύ της Δύναμης και τον φοβίζει εξίσου τώρα όπως και τότε. Την ίδια στιγμή ο Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) έρχεται αντιμέτωπος με την κατασκευασμένη ταυτότητά του, αλλά και με τους οικογενειακούς δεσμούς του παρελθόντους που ήδη από το έβδομο επεισόδιο έχει αρχίσει να κόβει.

Στους «Τελευταίους Τζεντάι» θα δούμε και τα τελευταία γυρίσματα της Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσας Λέια προτού χάσει τη ζωή της νωρίτερα στη χρονιά. Η ταινία του Ρίαν Τζόνσον («Looper») φαίνεται συνεχίζει το ύφος του Τζ. Τζ. Άμπραμς με την πλοκή να οδηγείται σε ολοκληρωτική σύγκρουση. Χαριτωμένες προσθήκες μερικά πλάσματα που εμφανίζονται σε διαφορετικές στιγμές και συνθήκες του τρέιλερ που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε στην αίθουσα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.