Πριν το «Blade Runner 2049» δείτε τι συνέβη το 2036

Η πρώτη από τις τρεις μικρού μήκους που εξιστορούν γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ των δύο «Blade Runner».

Πριν το «Blade Runner 2049» δείτε τι συνέβη το 2036

Οι μέρες για την αποκάλυψη του «Blade Runner 2049» πλησιάζουν, και ο Ντενί Βιλνέβ εμπιστεύτηκε τρεις σκηνοθέτες για να γυρίσουν τρεις διαφορετικές μικρού μήκους ταινίες που εκτυλίσσονται στον κόσμο της ταινίας.

Πρώτος επιλαχών ο Λουκ Σκοτ, γιός του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος επαναλαμβάνει τρόπον τινά τη δουλειά που έκανε για τον «πρόλογο» του «Alien: Covenant». Η ταινία του με τίτλο «Nexus: 2036» τοποθετείται χρονικά δεκαεπτά χρόνια μετά το πρώτο «Blade Runner» και δεκατρία πριν από το σίκουελ, με κεντρικό πρόσωπο το χαρακτήρα Νιάντερ Γουάλας που υποδύεται ο Τζάρεντ Λίτο.

Πριν το «Blade Runner 2049» δείτε τι συνέβη το 2036 - εικόνα 1

Με την τεχνολογία των ανθρωποειδών να είναι παράνομη, ο Γουάλας ευελπιστεί να άρει την απαγόρευσή της παρουσιάζοντας μια «τελειοποιημένη» εκδοχή ενός μοντέλου που ονομάζεται Nexus 9. Ο Λίτο ερμηνεύει ένα χαρακτήρα αποφασισμένο και αμείλικτο, ο οποίος θα παίξει κρίσιμο ρόλο στο «Blade Runner 2049».

Δείτε παρακάτω την ταινία:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ομαδική Θεραπεία

Ξέπνοο και θεατρικά στημένο δράμα δωματίου γύρω από τη μάχη των φύλων, που κορυφώνεται με τρόπο απροσδόκητο μεν, τραβηγμένο από τα μαλλιά δε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Αβίαστα υποβλητική και απροσδόκητα φορτισμένη ερωτικά απεικόνιση μιας ταξικής πάλης σε τέσσερις τοίχους.

Η Φύλακας των Δράκων

Ημιτελής σε όλα τα επίπεδα περιπέτεια, η οποία δεν εκμεταλλεύεται όσο θα μπορούσε τον πραγματικά ενδιαφέροντα και ξεχωριστό κόσμο της.

Η Θάλασσα Μέσα μου

Βραβείο ξενόγλωσσου Όσκαρ για μια ελαττωματική στη ρίζα της προσέγγιση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση, η οποία ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή "εικόνα" της.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Προχειρότατο όσο και τετριμμένο σε όλα του κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο λησμονείται τη στιγμή που πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Oxbelly Retreat 2024

Ανακοινώθηκαν σεναριογράφοι και συγγραφείς που συμμετείχαν στο φετινό Oxbelly.