Μ.Α.Τ. Μονάδα Αποδόμησης Τάξης

1

Mια σλάπστικ, καρικατουρίστικη κωμωδία από τον κορυφαίο σύγχρονο Γάλλο κωμικό Ντανί Μπουν («Σουπερχόνδριος», «Ο Αρχιτσιγκούνης»).

Μ.Α.Τ. Μονάδα Αποδόμησης Τάξης

Η Τζο είναι μια αδέξια αστυνομικός που έχει το όνειρο να γίνει μέλος των Ειδικών Δυνάμεων. Αποτυγχάνει σε κάθε προσπάθειά της, αλλά ως κόρη υπουργού καταφέρνει να γίνει τελικά δεκτή. Τώρα, ο αυστηρός και μισογύνης Οζέν πρέπει να την εκπαιδεύσει σε μια σλάπστικ, καρικατουρίστικη κωμωδία από τον κορυφαίο σύγχρονο Γάλλο κωμικό Ντανί Μπουν («Σουπερχόνδριος», «Ο Αρχιτσιγκούνης»).

Μ.Α.Τ. Μονάδα Αποδόμησης Τάξης - εικόνα 1

Ξεπερνώντας τα 4,5 εκατομμύρια εισιτήρια, το «Μ.Α.Τ.» είναι η μεγαλύτερη προς το παρόν φετινή επιτυχία στο γαλλικό box office και ένα ακόμα σουξέ για τον «χρυσοδάχτυλο» Ντανί Μπουν («Είναι Τρελοί Αυτοί οι Βόρειοι», «Σουπερχόνδριος», «Ο Αρχιτσιγκούνης»). Εδώ ο κορυφαίος σύγχρονος Γάλλος κωμικός γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί δίπλα στην Αλίς Πολ («Ανώνυμοι Ρομαντικοί», «Σουπερχόνδριος»), η οποία υποδύεται την Τζο, μια πρόθυμη, μα εντελώς αδέξια αστυνομικό που έχει το όνειρο να γίνει μέλος των Ειδικών Δυνάμεων. Αποτυγχάνει σε κάθε προσπάθειά της, αλλά ως κόρη υπουργού καταφέρνει να γίνει τελικά δεκτή.

Τώρα, ο αυστηρός και μισογύνης Οζέν πρέπει να την εκπαιδεύσει, βάζοντας μπροστά μια σειρά από άτσαλα γκαγκ καταστροφής που θυμίζουν περισσότερο Κέκο Ζαλόνε παρά επιθεωρητή Κλουζό. Από τη μεριά της, η Πολ κάνει ό,τι μπορεί ως θηλυκός κλόουν, ο Μπουν κρατά χωρίς κόπο τον υποστηρικτικό «μπάσο» ρόλο και όλα ακολουθούν την πεπατημένη μιας φάρσας με πολλά στοιχεία σλάπστικ κωμωδίας. Τα τελευταία, όμως, δεν είναι καθόλου δουλεμένα, η υπερβολή είναι η εύκολη λύση (ο Ιβάν Ατάλ ως drag queen είναι απλά θλιβερός) και το χαζοχαχανητό το πανεύκολο αποτέλεσμα.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

Μ.Α.Τ. Μονάδα Αποδόμησης Τάξης

Raid Dingue
1
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 105 '
  • Ντανί Μπουν

Η Τζο είναι μια αδέξια αστυνομικός που έχει σαν όνειρο να γίνει μέλος των Ειδικών Δυνάμεων. Αποτυγχάνει σε κάθε προσπάθειά της, αλλά ως κόρη υπουργού καταφέρνει να γίνει τελικά δεκτή. Τώρα, ο αυστηρός και μισογύνης Οζέν πρέπει να την εκπαιδεύσει…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.