Αντίδοτο στην Ευεξία

1,5

Ένα ανοικονόμητο θρίλερ που προδίδεται από τη δυομισάωρη διάρκεια, τη στιλιστική τελειοθηρία και τους πομπώδεις συμβολισμούς του.

Αντίδοτο στην Ευεξία

Ο νεαρός χρηματιστής της Wall Street Λόκχαρτ στέλνεται από την εταιρεία του σε ένα θεραπευτικό spa στις Άλπεις για να φέρει πίσω τον πρώην διευθυντή του που αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια εφιαλτική αποκάλυψη, σε ένα ανοικονόμητο θρίλερ που προδίδεται από τη δυομισάωρη διάρκεια, τη στιλιστική τελειοθηρία και τους πομπώδεις συμβολισμούς του.

Αντίδοτο στην Ευεξία - εικόνα 1

Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί κι ένα αντίδοτο στην υπέρτατη κινηματογραφική φιλοδοξία... Διότι σε αυτό το αλπικό θρίλερ που υπογράφει ο Γκορ Βερμπίνσκι των «Πειρατών της Καραϊβικής» τα πάντα ξεχειλίζουν από δαύτη, ξεκινώντας από τη δυομισάωρη διάρκεια και φτάνοντας μέχρι τη στιλιστική τελειοθηρία και τους πομπώδεις συμβολισμούς. Κι όμως, το «Αντίδοτο στην Ευεξία» ξεκινά με τους καλύτερους κινηματογραφικούς οιωνούς. Η γνωριμία με τον νεαρό χρηματιστή της Wall Street Λόκχαρτ, τον οποίο στέλνει η εταιρεία του σε ένα θεραπευτικό spa στις Άλπεις για να φέρει πίσω τον πρώην διευθυντή του που ­αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά, είναι τουλάχιστον δελεαστική.

Όσο και η πρώτη επαφή με το απόκοσμο ησυχαστήριο και τους εύπορους ασθενείς που βρίσκονται εκεί. Στη συνέχεια το αλλοπρόσαλλο σενάριο­ του Τζάστιν Χέιθ... απασφαλίζει καθώς συναντά την επιδεικτικότητα­ του Βερμπίνσκι, προσφέροντας έτσι έναν αμετροεπή κινηματογραφικό αχταρμά που περιλαμβάνει αλληγορίες για την καπιταλιστική απληστία, τη φυλετική καθαρότητα, την πλάνη της αθανασίας και την ενηλικίωση, ψήγματα από τον «Δράκουλα» και τη «Λάμψη», επαρχιώτες, πανκ μαχαιροβγάλτες και βαλς σε φλεγόμενα σαλόνια...

Γερμανία, ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 146΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Αντίδοτο στην Ευεξία

A Cure for Wellness
1,5
  • Θρίλερ
  • 2017
  • Διάρκεια: 146 '
  • Γκορ Βερμπίνσκι

Ο νεαρός χρηματιστής της Wall Street Λόκχαρτ στέλνεται από την εταιρεία του σε ένα θεραπευτικό spa στις Άλπεις για να φέρει πίσω τον πρώην διευθυντή του που αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια εφιαλτική αποκάλυψη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.