Οι Ευχούληδες

2,5

Οι διάσημες χαρωπές κούκλες αποκτούν το δικό τους, απόλυτα παιδικό και ψυχεδελικά πολύχρωμο animation με τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Οι Ευχούληδες

Οι διάσημες χαρωπές κούκλες αποκτούν το δικό τους, απόλυτα παιδικό και ψυχεδελικά πολύχρωμο animation με τραγούδια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Οι Ευχούληδες - εικόνα 1

Οι «Ευχούληδες» είναι από εκείνες­ τις ταινίες που ξεκινούν από ένα γνωστό, εμπορικά επιτυχημένο­ trademark (από το Ouija μέχρι τα Transformers) και προσπαθούν να φτιάξουν ένα πρωτότυπο σενάριο το οποίο θα το αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Πόσο μακριά μπορεί, λοιπόν, να φτάσει κάποιος ξεκινώντας από κάτι δανέζικες κούκλες του ’60 και συγκεκριμένα τα (Good Luck) Trolls του Τόμας Νταμ; Οι Τζόναθαν Έιμπελ και Γκλεν Μπέργκερ («Kung Fu Panda», «Τέρατα και Εξωγήινοι») κάθισαν κι έγραψαν ένα παιδικό παραμύθι, στον κόσμο του οποίου οι κακοί και γιγάντιοι Μπέργκεν μπορούν να νιώσουν ευτυχισμένοι μόνο καταβροχθίζοντας τους μικρούς και χαρωπούς Ευχούληδες.

Έτσι, έπειτα από μια επιδρομή στο χωριό των τελευταίων, η Πόπη και ο Κλωνάρης, δύο αταίριαστοι Ευχούληδες, ξεκινούν να σώσουν τους φίλους τους που έχουν πέσει στα χέρια των Μπέργκεν. Το στόρι­ εξελίσσεται όπως οποιοσδήποτε με απολυτήριο δημοτικού μπορεί να φανταστεί, στολισμένο με ψυχεδελικά χρώματα, ανεβασμένη διάθεση, μια ’70s πινελιά στην εικονογραφία, τραγούδια από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τα υπόλοιπα απαραίτητα: το κυνηγητό του φινάλε, το αθώο ρομάντζο, το συμφιλιωτικό μήνυμα. Προφανώς δεν είναι Pixar, αλλά ποιος δεκάχρονος νοιάζεται;

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 92΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Ευχούληδες

Trolls
2,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 92 '
  • Μάικ Μίτσελ

Η Πόπη και ο Κλωνάρης, δύο αταίριαστοι Ευχούληδες, ξεκινούν να σώσουν τους φίλους τους προτού αυτοί γίνουν γεύμα των κακών και γιγάντιων Μπέργκεν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
14/07/2024

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Όλες οι ελληνικές μικρού μήκους που θα δούμε στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών και τις λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης.