Πελαργοί

2,5

Συνταγογραφημένο στο χιούμορ, τη δράση και το συναίσθημά του καρτούν, από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό του «Ανυπόφοροι Γείτονες».

Πελαργοί

Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα. Συνταγογραφημένο στο χιούμορ, τη δράση και το συναίσθημά του καρτούν, από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό του «Ανυπόφοροι Γείτονες».

Πελαργοί - εικόνα 1

Οι έννοιες της διαφορετικότητας, της αλληλεγγύ­ης και της κοινωνικής προσφοράς έξω από τη λογική του κέρδους, μα κυρίως της οικογένειας ως θεμελιώδους ανθρώπινης ανάγκης κυριαρχούν στην ιστορία του Τζούνιορ, κορυφαίου πελαργού-πωλητή που πρόκειται να πάρει προαγωγή. Θέλοντας όμως να προστατεύσει την άτσαλη και γκαφατζού Τούλιπ, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ένα ασυγχώρητο λάθος, καθώς χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα. Πρόκειται για ένα συνταγογραφημένο στο χιούμορ, στη δράση και στο συναίσθημά του καρτούν από τον υπερβολικά συγκρατημένο εδώ δημιουργό κωμωδιών, όπως τα «Όταν με Παράτησε η Σάρα», «Sex Tape» και «Ανυπόφοροι Γείτονες», Νίκολας Στόλερ. Προβάλλεται σε 2D και 3D, αγγλό­φωνη και μεταγλωττισμένη.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 87΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Πελαργοί

Storks
2,5
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 87 '
  • Νίκολας Στόλερ

Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Μπάρι Κέογκαν προστίθεται στο cast του "Peaky Blinders"

Η κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς αποκτά ακόμα έναν αστέρα στη διανομή των ηθοποιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
30/08/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (29/8-4/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Φεστιβάλ Βενετίας: Πώς η Αντζελίνα Τζολί έγινε "Maria" Κάλλας

Η ευρηματική βιογραφία της Ελληνίδας σοπράνο κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις της φετινής Μπιενάλε, στην οποία επέστρεψε και ο για καιρό "αγνοούμενος" Αλέξανδρος Αβρανάς.

Όλες οι ταινίες "Alien" στη σωστή σειρά

Βλέπουμε ξανά και βάζουμε σε λίστα τα φιλμ του franchise που δημιούργησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Οι καλύτερες ταινίες της σεζόν από τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο

Οι 20 κορυφαίες κινηματογραφικές στιγμές των τελευταίων μηνών σύμφωνα με τον κριτικό του "α".

Alien: Romulus

Κατάφερε ο σκηνοθέτης Φέντε Άλβαρεζ να φανεί αντάξιος του franchise που έφτιαξε ο Ρίντλεϊ Σκοτ;

Τελειώνει με Εμάς

Λουλουδάτη μεταφορά ενός ευπώλητου νεο-Άρλεκιν, το οποίο μελοδραματοποιεί ένα κακοποιητικό ρομάντζο με τον πιο παλιομοδίτικο, μελωμένο χολιγουντιανό τρόπο.