Γάμος αλά Ελληνικά 2

1

Τα βλαχο-ελληνο-αμερικανικά αστεία επανέρχονται ξαναζεσταμένα και η όλη κατάσταση γίνεται ακόμα πιο κιτς, καθώς η παλαιότερη γενιά των Πορτοκάλος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γάμος αλά Ελληνικά 2

Τα βλαχο-ελληνο-αμερικανικά αστεία επανέρχονται ξαναζεσταμένα και η όλη κατάσταση γίνεται ακόμα πιο κιτς, καθώς η παλαιότερη γενιά των Πορτοκάλος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γάμος αλά Ελληνικά 2 - εικόνα 1

«Πες μου μια οποιαδήποτε λέξη και θα σου αποδείξω αμέσως πως έχει ελληνική ρίζα». Από το τσιμιτσάνγκα στο Facebook, η οικογένεια Πορτοκάλος συνεχίζει να εξηγεί τα πάντα με το γνωστό τρόπο που την έκανε σήμα κατατεθέν του κινηματογραφικού «greeklish» χιούμορ, μείγμα εύστοχης σάτιρας και κιτσάτου φολκλόρ. Αλλά αν αυτό έμοιαζε χαριτωμένο για… μισή ταινία στον προ 14ετίας «Γάμο αλά Ελληνικά», εδώ έχει πλέον ξεπουπουλιαστεί, ανίκανο να παράξει περισσότερα από δυο-τρία αστεία της προκοπής.

Ακόμα και η κεντρική ιδέα του καθυστερημένου σίκουελ της χρυσοφόρας κωμωδίας είναι παντελώς εκβιαστική και πρόχειρη: Ενώ η Τούλα ανησυχεί μήπως η κόρη της Πάρις διαλέξει πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους, θα βρεθεί στη μέση της απρόβλεπτης διαμάχης που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς της, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος. Χωρίς φρέσκιες ιδέες (πράγμα που φάνηκε και στο spin off τηλεοπτικό σίριαλ «My big fat Greek life»), ξαναζεσταμένα γκαγκ και χαρακτήρες που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την καρικατούρα, η Βαρντάλος επαναλαμβάνει βαριεστημένα τον εαυτό της, ο οποίος εδώ αποδεικνύεται διπλά εθνικο-συντηρητικός (όλα διορθώνονται με έναν ελληνορθόδοξο γάμο!).
ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 94΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Γάμος αλά Ελληνικά 2

My Big Fat Greek Wedding 2
1
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 94 '
  • Κερκ Τζόουνς

Ενώ η Τούλα ανησυχεί μήπως η κόρη της Πάρις διαλέξει πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους, θα βρεθεί στη μέση της απρόβλεπτης διαμάχης που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς της, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Repertory: Η νέα εταιρία που επαναφέρει το κλασικό Χόλιγουντ στη μεγάλη οθόνη

Παλιό, καλό, ψυχαγωγικό σινεμά υπόσχεται να παρουσιάσει με τις επανεκδόσεις του το νέο γραφείο διανομής που λανσάρεται επίσημα την 1η Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/11

Σον Πεν, Ντακότα Τζόνσον κι ένας Χαβιέ Μπαρδέμ από τα παλιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Στο 3ο Evia Film Project τσίπουρο, μεζές και σινεμά έγιναν ένα λαχταριστό πιάτο

Για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξίδεψε σε Αιδηψό, Λίμνη και Αγία Άννα για μια ακόμα υβριδική διοργάνωση που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (11-17/7)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Η Σέλεϊ Ντουβάλ ήταν μια ηθοποιός είδωλο

Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του αμερικάνικου σινεμά πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Πού θα απολαύσω θερινό σινεμά σε ειδική τιμή με το Αθηνόραμα club;

Τα μέλη του Αθηνόραμα Club έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες μόνο με 5€ το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι συνεργαζόμενες αίθουσες, γίνετε μέλη και απολαύστε έξυπνα και οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Ο Μπραντ Πιτ οδηγός φόρμουλας στο teaser του "F1"

Δείτε το διάσημο ηθοποιό να μεταμορφώνεται σε πιλότο αγώνων για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Τζόζεφ Κοζίνσκι.