Νανά Cinemax

€ 8,50. Παιδ., φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,50. Κάθε Τετ. € 5,50 (εκτός αργιών & εορτών). Προβολές 3D € 10,00 Πληροφ. στο 80111300400 από σταθ. και www.cinemax.gr. Δωρεάν Parking.

Ταινίες / Προβολές

Alien: Romulus

2
  • Επιστ. Φαντασίας

Πέντε νέοι και ένα ανδροειδές επιβιβάζονται σε ένα εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο για να αποσπάσουν μερικούς κρυογονικούς θαλάμους. Εκεί, όμως, τους περιμένει το πιο απειλητικό εξωγήινο ον.

Προβολές

Αίθουσα 5 Πέμ.-Τετ.: 21.30

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

2
  • Animation

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας. Έτσι, για να προστατεύσει την οικογένειά του αναγκάζεται να μετακομίσει και να αλλάξει όνομα. Στην καινούργια του γειτονιά όμως τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.30 μεταγλ.

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 20.30 μεταγλ.

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Αίθουσα 5 Πέμ.-Τετ.: 19.30 μεταγλ.

Deadpool & Wolverine

2
  • Περιπέτεια

Για να σώσει τον κόσμο του, ο Ντέντπουλ πρέπει πρώτα να εντοπίσει τον Γούλβεριν και, στη συνέχεια, με τη βοήθειά του να εξολοθρεύσουν δύο πρωτόγνωρους αντιπάλους.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 22.40

Παγίδα

1,5
  • Θρίλερ

Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του στη συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας, για να διαπιστώσει έντρομος πως το όλο event είναι μια καλοστημένη παγίδα για... τον ίδιο.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 22.30

Στοιχειωμένη Καρδιά

1,5
  • Θρίλερ

Η νεαρή Ισπανίδα Άλεξ πιάνει δουλειά σε ένα παραθαλάσσιο ελληνικό εστιατόριο. Γοητεύεται από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη του Μαξ, έναν μοναχικό άντρα με μυστηριώδες παρελθόν, το οποίο όταν αρχίζει να αποκαλύπτεται θα την παρασύρει σε μια επικίνδυνη περιπέτεια.

Προβολές

Αίθουσα 6 Πέμ.-Τετ.: 19.30

Τελειώνει με Εμάς

1
  • Δραματική

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Λίλι μετακομίζει στη Βοστόνη, ανοίγει ένα ανθοπωλείο και κάνει σχέση με έναν γοητευτικό νευροχειρουργό. Η συνάντησή της με τον πρώτο της έρωτα, όμως, θα αλλάξει τα δεδομένα και θα τη φέρει μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.00

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Αίθουσα 6 Πέμ.-Τετ.: 22.00