Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου

€ 7,00, παιδ.-φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ & κάθε Δευτ., Τρ. € 5,00. Τετ., Πέμ. € 4,00. Κάθε Παρ.-Κυρ. μεταγλ. ταινίες € 5,00. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

2
  • Animation

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας. Έτσι, για να προστατεύσει την οικογένειά του αναγκάζεται να μετακομίσει και να αλλάξει όνομα. Στην καινούργια του γειτονιά όμως τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 19.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ραντεβού με Έναν Serial Killer

3
  • Θρίλερ

Προσπαθώντας να κάνει καριέρα ηθοποιού, η Τσέριλ Μπράντσο δέχεται τον Σεπτέμβριο του 1978 να συμμετάσχει σε επεισόδιο του «Ραντεβού στα τυφλά». Ανάμεσα στους υποψήφιους συνοδούς της, όμως, είναι και ένας ασύλληπτος κατά συρροήν δολοφόνος.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τρ.: 21.00

Τελειώνει με Εμάς

1
  • Δραματική

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Λίλι μετακομίζει στη Βοστόνη, ανοίγει ένα ανθοπωλείο και κάνει σχέση με έναν γοητευτικό νευροχειρουργό. Η συνάντησή της με τον πρώτο της έρωτα, όμως, θα αλλάξει τα δεδομένα και θα τη φέρει μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.30

Joker: Τρέλα για Δύο

  • Μιούζικαλ

Εν αναμονή της δίκης του, ο Άρθουρ Φλεκ παραμένει φυλακισμένος στο άσυλο Άρκαμ. Εκεί θα γνωρίσει μια φανατική ακόλουθό του, την οποία θα ερωτευτεί παθιασμένα.

Προβολές

Αίθουσα 1 Τετ.: 18.30/ 21.30

Φοβάμαι

  • Τρόμου

Ο Κέρτις και η οικογένειά του επιλέγονται για να δοκιμάσουν μια επαναστατική οικιακή συσκευή: την ψηφιακή βοηθό AIA. Μόλις αυτή εγκατασταθεί, μάθει τις συμπεριφορές της οικογένειας και αρχίζει να προβλέπει τις ανάγκες της, μπορεί να διασφαλίσει ότι τίποτα και κανείς δεν θα μπει εμπόδιο για αυτούς που προστατεύει.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 22.00