Άστορ

€ 9,00, άνω των 65 € 7,00, φοιτ., παιδ., άνεργοι € 6,00. Κάθε Τετ. € 5,50. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com. Πληροφ. www.astorcinema.gr Ελευθέρας, προσφορές και προσκλήσεις δεν ισχύουν τις ημέρες των επίσημων αργιών.

Ταινίες / Προβολές

The Apprentice

3,5
  • Δραματική

Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70, ο νεαρός Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να φανεί αντάξιος του δεσποτικού πατέρα του ως κτηματομεσίτης και εργολάβος. Ανάμεσα στις υψηλές γνωριμίες του θα είναι και ο διαβόητος δικηγόρος Ρόι Κον, πρώην δεξί χέρι του αντικομμουνιστή γερουσιαστή Μακάρθι, ο οποίος θα του ανοίξει το δρόμο προς την πολιτική.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 22.15

Η Γιούκου και το Λουλούδι των Ιμαλαΐων

2
  • Animation

Η Γιούκου είναι ένα μικρό ποντίκι, το οποίο για να σώσει την άρρωστη γιαγιά της ξεκινάει για ένα μακρύ ταξίδι ως την κορυφή των Ιμαλαΐων, όπου φύεται το μαγικό λουλούδι του αιώνιου φωτός.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 18.00. Είσ. € 6,00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Το Θηρίο

2
  • Σινεφίλ

Από το 1910 έως το 2044, η Γκαμπριέλ και ο Λιούις συναντιούνται ξανά και ξανά, κάθε φορά κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 19.45

Υπόθεση Γκολντμάν

3,5
  • Δικαστικό Θρίλερ

Ένα από τα πιο αγωνιώδη δικαστικά δράματα των τελευταίων ετών, αναμοχλεύει μια διχαστική υπόθεση από το παρελθόν με τρόπο που είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη.

Προβολές

Πέμ., Παρ., Δευτ.-Τετ.: 17.30