Αίγλη Ζαππείου

€ 9,00, φοιτ., παιδ. (κάτω 10 ετών), άνεργοι, άνω των 65, ΑμεΑ € 7,50. Οnline αγορά εισιτηρίων στο: https://www.more.com/cinema/aigli-cinema & www.summercinemas.gr

Ταινίες / Προβολές

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Τετ.: 20.50 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Deadpool & Wolverine

2
  • Περιπέτεια

Για να σώσει τον κόσμο του, ο Ντέντπουλ πρέπει πρώτα να εντοπίσει τον Γούλβεριν και, στη συνέχεια, με τη βοήθειά του να εξολοθρεύσουν δύο πρωτόγνωρους αντιπάλους.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Πάντα Υπάρχει Το Αύριο

2
  • Δραματική κομεντί

Στη μεταπολεμική Ιταλία, μια μητέρα προσπαθεί να αναθρέψει τα παιδιά της, αλλά και να επιβιώσει ενός κακοποιητικού συζύγου, μέχρις ότου δεν αντέχει πια και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Προβολές

Δευτ., Τρ.: 20.50

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Σιωπηλός Μάρτυς

5
  • Θρίλερ

Καθηλωμένος στο διαμέρισμά του με σπασμένο πόδι, ένας φωτορεπόρτερ παρακολουθεί βαριεστημένα από το παράθυρό του τους γείτονες. Όταν όμως γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου ακριβώς απέναντι, προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα με τη βοήθεια της αγαπημένης του.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 23.00

Hit Man

3,5
  • Κωμωδία

Ένας καθηγητής κολεγίου, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία της Νέας Ορλεάνης για να παγιδεύει όσους θέλουν να διαπράξουν τον τέλειο φόνο, γοητεύεται από μια όμορφη και απεγνωσμένη γυναίκα που θέλει να δολοφονήσει τον άντρα της.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 23.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα